Lagbanner
2022-02-06 13:15

Motala - Örebro

Inför Atalanta-Lazio

Inför Atalanta-Lazio

Lazio ställs mot Atalanta på bortaplan.

Lazio stod senast för en bra insats hemma mot Torino där Olimpicoa har varit som en borg för lazio men idel vinster. Nu vankas det återigen ett bortamöte mot den f.d tränaren Edy Rejas Atalanta. Atalanta har hitintills gjort det bra och håller sig än så länge borta från bottenstriden.

Edy Reja vet hur man får lag att fungera defensivt och frågan är om Lazio kommer hitta rätt nycklar för att göra hål på ”Bergamaschi”. Reja har inför matchen sagt att han kan se begränsningar i dagens Lazio men att han hoppas kunna hitta ett sätt för att få stopp på den formtoppade Felipe Anderson.

Atalanta får dock klara sig utan avstängde Toloi och ersätts troligen av Lazio-bekantingen Stendardo. Framåt är det en ballottaggio mellan Pinilla och Denis om anfallsplatsen.

I Lazio vilar trolifgen Maurico och Hoedt spelar bredvid Gentiletti som kommit att visa lite mer av formen från när han kom till Lazio. Radu spelar troligen istället för Lulic som har haft skadekänningar i veckan. I örvigt fortsätter samma elva förutom att Matri startar istället för Klose.   

Matchen spelas för övrigt på årsdagen för när Lazio-supportern Vincenzo Paparelli avled efter en raketattack från en Roma-supporter.

ATALANTA (4-3-3) - Sportiello; Masiello, Stendardo, Paletta, Dramè; Carmona, De Roon, Kurtic; Maxi Moralez, Pinilla, A. Gomez.

LAZIO (4-2-3-1) - Marchetti; Basta, Hoedt, Gentiletti, Radu; Onazi, Biglia; Candreva, Milinkovic, Felipe Anderson; Matri.
 

Arvid Larssonarvid.lazio@gmail.com@NeuBitter2015-10-28 13:11:00
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party