Lagbanner
Inför Torino - Lazio: En spännande match väntar
Inzaghi har huvudbry av alla otillgängliga spelare...

Inför Torino - Lazio: En spännande match väntar

Efter kaoset i veckan med idel Corona-positiva spelare väntar nu ett av årets bottenlag Torino, för ett ännu ganska stukat Lazio.

Det är konstiga tider just nu, ibland känns det som att världen är lite upp och ner i och med den här pandemin. Det innefattar givetvis fotbollen också. Bara en snabb titt på tabellerna runt om i toppligorna bekräftar den tesen. I Spanien så var det Real Sociedad som toppade ligan för några dagar sedan, tätt följda av bland annat Cadiz. I Serie A har dom förmodade topplagen Juventus och Inter gått en så kallad kräftgång i inledningen medan Everton och Wolverhampton i Premier League är dom som tagit rygg på Liverpool.

Nu är vi ju enbart några omgångar in i säsongen men det här är verkligen inget som är vanligt för dom här ligorna där dom större klubbarna oftast har ett järngrepp om tabellerna redan från start.

Lazios säsong har hittills varit både himmel och helvete. Helvetet frös väl nästan till is när man blev utskåpade av Atalanta på hemmaplan och himlen tog man sig till genom att slå tillbaka Dortmund på ett imponerande vis. Men nu står Lazio här igen och som vanligt under 2020 - så är det otroligt svårt att försöka förutspå något alls. 

Det vi vet inför den här matchen är att Luis Alberto fortfarande är Covid-19 positiv, Marusic är inte uttagen till truppen, Lazzari otillgänglig, Immobile är tillbaka liksom Luiz Felipe och Leiva. Mohamed Fares uppgavs vara positiv för Covid-19 men är med i truppen som skall möta Torino. 

Som ni märker är det en del problem och ingen vet egentligen hur Inzaghi skall formera laget eller vilka spelare som deltagit på träning under veckan. Det är en som en stor skåp soppa.

Laget står alltså helt utan en högermittfältare och Akpa Akhpro förväntas få axla den rollen. Det är tur i oturen att Lazio ställs mot Torino - som man haft lätt för iaf den senaste säsongen och under den här upp och nedvända tiden.

Förmodad uppställning (3-5-2): Strakosha, Luiz Felipe, Hoedt, Acerbi, Akpa, Milinkovic, Leiva, Parolo, Fares, Correa, Immobile.

Christer Nordinchrister.nordin@live.se2020-11-01 13:21:33
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party