Lagbanner
Kishna: ”Mer frihet i Lazio”

Kishna: ”Mer frihet i Lazio”

Det holländska nyförvärvet tror på mer utrymme i Lazio och kritiserar den tidigare tränaren Frank de Boer.

Till Voetbal International berättade Kishna om sina tankar kring det nya äventyret i Lazio:

”Jag ser fram emot möjligheten till att uppleva den frihet som anfallande spelare har i Lazio. Det är mycket mer dynamiskt i Lazio än vad jag vant mig vid på sistone. Tränare Pioli ser en roll för mig över hela anfallet, inklusive nummer 10-rollen. Jag spelade ofta i den positionen i ungdomslagen och uppskattade det väldigt mycket, men nu vill jag koncentrera mig på vänsterkanten, även om jag också kan spela till höger.  I Rom kan jag spela med kreativitet och ha en bättre möjlighet i anfallet. Tränaren har bett mig att uttrycka mig själv, men att pressa när bollen tappas.”

Kishna avslöjade även att relationen till tränaren Frank de Boer var en faktor till att han lämnade Ajax:

“Det är ingen hemlighet att min relation till de Boer inte var bra i Amsterdam. Det verkade ofta som att situationen skulle förbättrras, men sedan dök samma problem upp. Jag lämnade inte enbart på grund av tränarens spelstil, men det spelade en stor roll.

”Jag kunde inte se hur vi skulle kunna komma överens. Jag kände mer och mer att jag inte kunde göra något rätt i hans ögon och det äter upp dig. Det är därför jag, även om jag kom bra överens med mina lagkamrater, lämnade klubben med negativa känslor.”

”Men jag tittar också kritiskt på mig själv. Jag presterade inte tillräckligt, det vet jag. Jag var full av ambition när jag flyttade till den största klubbem i Holland. Jag har verkligen en en soft spot för Ajax, men jag var tvungen att lämna, jag var orolig för att min utveckling skulle stanna upp.”

Om kommande säsong:

”Nu här (i Lazio), känner jag ett stort förtroende i mig själv, från klubben och tränaren. Det är alla ingredienser som är nödvändiga för mig för att utvecklas som spelare och som person.”

”Jag är inte nöjd med förra säspngen, nästa år hoppas jag att jag tittar tillbaka på något annat. Jag vet vad jag behöver göra i Lazio.”



Källa: Football Italia
 

Arvid Larssonarvid.lazio@gmail.com@NeuBitter2015-07-29 18:32:00
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party