Lagbanner
2019-09-29 15:00

Lazio - Genoa
4 - 0

Lazio - Genoa 4-0: På rätt väg
Målskytt

Lazio - Genoa 4-0: På rätt väg

En mycket fin insats av Lazio där höjdpunkten blev när Radu överlistade Radu, med ett kanonskott.

Det dröjde inte alls länge innan en annan av matchens frontfigurer, Sergej Milinkovic-Savic klev fram och placerade in 1-0 målet på passning från Ciro Immobile.

Luis Alberto utökade sedan ledningen på sitt 100:e framträdande trodde alla, domaren hade dock andra planer och ansåg att det var frispark i en situation som ledde fram till målchansen och själva målet förklarades ogiltigt med VAR:s hjälp.

Suck för den som ger sig, Lazio fortsatte att ånga på. Helt plötsligt får Stefan Radu bollen och trycker upp den i det bortre krysset till allas förvåning och 2-0 stod sig till halvtid.

Lazio spelade bra och resolut samtidigt som Strakosha gjorde det man begärde av honom och lite till i målet.

Det Lazio som kastat bort 1-0 ledningar för någon vecka sedan var som bortblåst och nu var det istället ett Lazio som dikterade tempot och gick för fler mål. Innan matchen skulle summeras hade Ciro Immobile och Felipe Caicedo utökat ledningen till 4-0, vilket blev också slutresultatet.

Nu är det bara att fokusera framåt och försöka behålla spelet och framförallt den offensiv vi fick se i denna match. Värt att notera att Lazio endast släppt in 4 mål i Serie A hittills. Även om det är intetsägande så kort in på säsongen så är t.ex. Roma, Napoli och Atalanta redan uppe i runt 10 insläppta var. Det bådar gott och är något att ta med sig.

Redan på torsdag väntar hemmamatch mot Rennes i Europa League.

Christer Nordinchrister.nordin@live.se2019-09-30 18:40:00
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party