Lazio - Juventus 0-2. Sämsta mittbackarna i Serie A.
Jag röstar på en försäljning av Candreva.

Stefano Pioli. Tack för säsongen 2014/2015. Vi ska försöka minnas den när du får sparken och ditt namn dyker upp i framtiden.

Vi saknade fortsatt ovärderliga De Vrij. Till det så har Lulic behövt amputera sitt finger i dagarna efter rykten om att ha tappat en vikt på gymmet. Lägg därtill Onazi och Mauri så är skadelistan komplett.

Juventus saknade Pogba vilket ingav lite hopp men vem försöker man lura med de förhoppningarna? Att Hernanes inte spelade brydde sig varken det ena eller det andra lägret om. Han brände alla broar till Lazio fansen efter den där volten förra året och i Juve har han inte gjort någon glad.

Kishna får äntligen chansen från start. SMS fick fortsatt förtroende som den där trequartistan och Klose skulle komma att spela hela matchen för första gången på väldigt länge. Juve i sin 3-5-2 som lett dem tillbaka till det vinnande spåret.

Primo Tempo
Minut 5. Jag vägrar skriva hans namn längre, mannen med tröja 33 som på något sätt får spela för världens vackraste klubb. Han försöker rensa ett relativt ofarligt inspel men han lyckas göra det så dåligt att den till slut hamnar hos Dybala som smäller in ett hårt inlägg från sidan som självklart tar på en klumpig Gentiletti och in i mål.
0-1, självmål, 5e minuten. Allt var i sin ordning.
Halvleken fortsätter där Juve tillåter Lazio ha boll och där vi har en bra period på ca 10-12 minuter med diverse frisparkar och hörnor som följd och alltihopa ledde till absolut ingenting. Så kommer en ny boll mot nummer 33 som självklart nickar den ostört till en motståndare och där Gentiletti blir enkelt förbispelad av Mandzukic. Bollen når Dybala som hinner ta en, två och tre touch och ändå har tid att få till ett perfekt volleyskott 20 meter ut. 0-2. Jaja, det var det. Halvleken avslutas med att Radu stoppar Lichsteiners försök att ta sig förbi med att ta upp en armbåge mot ansiktet på vår tidigare Schweizare som självklart kastar sig och överdriver trots att ingen armbåge rört hans ansikte.

Secondo Tempo
Två byten direkt i halvlek. Ut med Candreva och Kishna och in med Keita och Felipe. Börjar med att Radu verkade få en straff med sig men Moggi verkar återuppstått, inte ens en frispark till mannen som blivit sämre allt som mer hårsäckar växt tillbaka på hjässan. Resten av halvleken var en enda transportsträcka och det är skrämmande hur enkelt Juventus kan styra matchbilden mot oss. Det här kändes som ett träningspass för Juventus där de tre poängen knappt firades efteråt. Så enkelt var det. De förmådde sig inte ens att spendera extra energi på att skapa fler målchanser än de två målen de gjorde. De hade en hörna och två skott på mål. Men det räckte gott och väl. Vi hade fler hörnor, fler skott, mer boll men lyckades aldrig höja pulsen på Buffon. Skratta eller gråta?