Lazio - Sampdoria
5 - 1

Lazio Sampdoria 5-1: målfest på Olimpico

Lazio tar sin 11:e raka seger när Sampdoria besegras med 5-1 på hemmaplan.

Ingenting verkar kunna stoppa LazioBiancocelesti tar hem den 11:e raka segern och kan fortsätta drömma. Mot Sampdoria gör Lazio processen kort och redan efter 20 minuter står det 3-0 på resultattavlan. I andra halvleken utökar Lazio först till 4-0 och sedan till 5-0 innan Sampdoria lyckas putsa till lite siffrorna och skriva slutresultatet till 5-1. Immobile gör sitt första hattrick för säsongen, Caicedo och Bastos gör ett mål var.

Lazio Sampdoria 5-1
LAZIO (3-5-2) Strakosha; Patric, Acerbi (66:e Vavro), Radu (49:e  Bastos); Lazzari, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Jony; Immobile, Caicedo (59:e Adekanye)
SAMPDORIA (4-4-2) Audero; Bereszynski, Chabot, Colley, Murru  (68:e Augello); Jankto  (45:e Ekdal), Thorsby, Vieira, Linetty; Gabbiadini  (61:a Bonazzoli), Caprari
Domare: Chiffi
Mål: Immobile x3, Caicedo, Bastos
Utvisningar: Chabot
Varningar: Adenkaye, Colley, Vieira

Bäst i Lazio
Svårt att välja ut några spelare när man egentligen vill ha med hela laget.

Immobile måste man ha med. Alla adjektiv för att beskriva honom är slut. Vi får uppdatera siffrorna igen: 23 mål på 19 matcher. Galet.

Acerbi gör ännu en toppen insats. Caprari och Gabbiadini har han inga problem att hantera, därför passar han på och visar sig oftare i Sampdorias straffområde. Slår en 30 meters millimetrisk passning till Ciro i samband med 3-0 målet.

Lazzari. Killen är helt otrolig. Det är som en moped som kör fram och tillbaka på den högra kanten. Lika viktig när Lazio anfaller som när laget försvarar. Den perfekta yttern.