Lagbanner
Lazio jagar den nye Luis Suarez

Lazio jagar den nye Luis Suarez

Lazios sportchef Igli Tare berättade nyligen efter värvningen av serben Sergej Milinkovic Savic från Genk att Lazios mercato är officiellt slut. Men varje år han säger så innebär det att mercaton definitivt inte är över.

Lazio är officiellt ute efter Uruguays U20 anfallare Jaime Baez som anses av flera experter vara den näste Luis Suarez. 20 åringen är för tillfället utlånad till Defensor i den uruguayanska ligan från lokalkonkurrenten Juventud. Baez var jättenära Liverpool januari 2015 då man la ett bud på 3,5 miljoner euro men det nobbades av Juventud då. Nu vill Baezs agent Federico Pamparatto Telleria att hans klient tar steget ut till Europa där han kan testa sig mot europeiska storklubbar.

Lazios sportchef Igli Tare har följt spelaren på nära håll i cirka fyra månader på klubb och landslagsnivå. Nu vill man lägga till ett lån med obligatorisk köpoption på 5,5 miljoner euro om Jaime Baez skulle klara målet att göra minst 7 mål i Romklubben. Pamparatto Telleria och Tare sägs förhandla så snart Lazio tar kontakt med Baez huvudklubb Juventud som väntas vilja tjäna en slant på spelaren  Uppgifterna är inte helt bekräftade men det sägs att flera klubbar däremot Sevilla och Arsenal är starkt intresserade av spelaren

Fram till den 31 augusti är allt möjligt.

Lamin Hamilton-Sanogolamin91@hotmail.com2015-08-03 00:02:00
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party