Lagbanner
3/8 Silly Season - Malang Sarr på väg in?

3/8 Silly Season - Malang Sarr på väg in?

Marash Kumbulla verkade för ett par veckor sedan vara en done deal, men affären har runnit ut i sanden och ter sig alltmer osannolik då Inter verkar kunna betala mer. Går därför Lazio på gratisalternativet Malang Sarr?

Malang Sarr, mittback, Nice / free transfer
Den vänsterfotade mittbackstalangen vore ett klockrent förvärv och alternativ till en åldrande Radu. Befarades för en kort tid sedan vara nära Torino, men då affären med Marash Kumbulla till Lazio verkar ha gått i stöpet ryktas Lazio nu åter ta upp intresset för den unge fransmannen.

Mohammed Fares, vänsterback, SPAL
Lazio har återigen tagit upp intresset för spelaren som verkade på väg in förra sommaren. En förstärkning på denna position är ett måste då vår starkaste pjäs är en skadedrabbad 34-åring. Lazio har tros ha erbjudit €9 miljoner medan SPAL vill ha €12 miljoner. 

Felipe Anderson, mittfältare, West Ham
Sommarens märkligaste Lazio-rykte är att Andersons agent flugit till Rom för att diskutera en flytt tillbaka till Lazio. 

Kim Min-Jae, mittback, Beijing Guoan
Den reslige sydkoreanen har länge ryktats till Europa och inte minst Tottenham. Troligen ett alternativ lägre ner på listan efter både Kumbulla och Malang Sarr.

Michael Norberg Tot2020-08-03 17:59:47
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party