Stadio Diego Armando Maradona (Napoli), 2021-11-28 20:45

Napoli - Lazio
4 - 0

Napoli - Lazio 4-0

Det var en nattsvart kväll för alla Laziale, och tyvärr ser det inte ut som solen håller på att gå upp någon gång snart

Matchen han knappt börja innan Danilo Cataldi som så många har höga förhoppningar på trasslar till det i det egna straffområdet och Piotr Zielinski gör 1-0 för Napoli.
Därefter hinner spelarna inte ens tänka innan Mertens vänder bort halva våran backlinje och gör ett fantastiskt mål. Lazio börjar sen pressa lite högre och sakta ta sig in i matchen var känslan men när Luis Albertos underbara wolleyskott räddades och när Acerbis nick går i ribban förstod nog alla att våran förbannelse i mötena med Napoli skulle förbli.
När sedan Dries Mertens i den 29:e minuten gjorde ett ännu mer fantastiskt mål så var matchen över och Laziospelarna såg ut som dom hoppades att andra halvlek aldrig skulle komma.
Men den andra halvlek kom och jag vill ge underkänt till nio spelare, jag tycker bara att Francesco Acerbi och för ovanlighetenskull denna säsong Luis Alberto kan lämna Neapel med huvudet högt, Ciro var helt osynlig vilket inte bara han ska ha skit för men mer tycker jag vi kan kräva mer utav våran stjärna. Felipe Anderson som varit så bra inledande del utav säsongen var återigen helt blek och när Sarri tillbaka på Stadio Diego Armando Maradona i den 60:e minuten byter ut Sergej för Toma Basic kan man bara anta att han ansåg matchen förlorad och ville spara han till kommande match i veckan mot Udinese.
Matchen slutade tillslut 4-0 efter att Fabian Ruiz pricksköt in fyran bakom Reina.

För att inte bara vara negativ då så var ju den gånga torsdagen något att glädjas över! Dels givetvis den lika givna segern borta mot Lokomotiv Moskva och att Ciro tillbaka efter skada fortsätter göra mål. Nu är det en gruppselsomgång kvar där vi tar emot Galatasaray på hemmaplan och kan säkra gruppsegern genom vinst med mer än ett mål då det är inbördesmöten som gäller och vi står på samma målskillnad.

Jag tror på Sarri, men det kommer ta tid och jag tror att denna säsong kommer vi sluta i mitten utav tabellen någonstans så därför är det viktigt att vi vinner gruppen och ser till att vinna hela Europa League. VA? VEM SA ATT MAN INTE KUNDE VARA OPTIMISTISK SOM LAZIALE?!?!