Lagbanner
Senaste nytt inför Inter - Lazio
Stefan Radu kommer ej till spel ikväll

Senaste nytt inför Inter - Lazio

Patric har haft feber medan Radu kommer inte till spel samtidigt som Spalletti nobbar Mauro Icardi. Här kommer lite senaste nytt.

Som sagt, det spökar lite i Lazioleden med några spelare som insjuknat i feber och influensa - både Patric och Pedro Neto har haft symptom och kommer inte till spel. För Stefan Radu är det en fotskada som häxar och det får ses som ett större avbräck än dom två förstnämnda. 

För Inter ser det värre ut. Den forne Laziospelaren Stefan De Vrij kom tillbaka från landslagssamlingen skadad och missar således matchen ikväll. Även den talangfulle anfallaren Lautaro Martinez saknas pga skada. 

Och även fast Inter vann derbyt - utan Icardi - så är man inte Inter, utan lite Pazza. Det ska givetvis ingå och här kommer senaste pazza-uppdateringen: Jag tror till och med Icardi själv trodde att han skulle spela ikväll, även sportchef, president och lagkamrater, men Spalletti ville annorlunda. När han presenterade sin trupp till matchen fanns inte Mauro Icardis namn med - trots att truppen lider av skador som nämns ovan. Nu lär det istället bli en annan Lazio-förknippad spelare i Keita Balde Diao som ska leda deras frontlinje. Det spekuleras i att argentinaren inte bett om ursäkt ordentligt och fortsättning lär följa.

När det gäller en förmodad Lazioelva så går åsikterna isär vart man än letar information. Lalaziosiamonoi skrev imorse vid 07-tiden att denna uppställning är troligast:

(3-5-2): Strakosha, Wallace, Acerbi, Bastos, Romulo, Milinkovic, Leiva, Luis Alberto, Lulic, Correa, Immobile



Artikeln uppdateras om något av värde tillkommer.

Christer Nordinchrister.nordin@live.se2019-03-31 10:58:09
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party