Lagbanner
Senaste nytt inför semifinalen

Senaste nytt inför semifinalen

Skade läget har ändrats till det positiva för Lazios del kommer det in rapporter om. Här är allt du behöver veta inför matchen ikväll.

Skador på försvararna Luiz Felipe, Bastos, Wallace och så avstängningen på Radu betydde att Lazio var i en försvarskris enligt Inzaghi. Nu verkar det dock som att åtminstone Bastos är redo att starta matchen medan brassen Luiz Felipe ska kunna finnas med på bänken. 

På mittfältet kan mycket väl Marco Parolo komma att göra en liten comeback efter skadan han ådrog sig i Europa League matchen mot Sevilla. 

Annars ser mittfältet i stort sett ordinarie ut och spanjoren Luis Alberto kommer nog att finnas med på bänken. Inzaghi ser även ut att ge Romulo chansen till höger istället för Adam Marusic - vilket känns som en förstärkning.

Ny förmodad startelva ser ut enligt följande (3-5-1-1): Strakosha, Patric, Acerbi, Bastos, Romolu, Milinkovic, Parolo, Leiva, Lulic, Correa, Immobile







Rättelse: I inför-rapporten angavs det att matchen skulle spelas på San Siro vilket är felaktigt. Matchen spelas givetvis på Stadio Olimpico i Rom. 

Christer Nordinchrister.nordin@live.se2019-02-26 17:42:04
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party