Lagbanner
Silly Season - Cavani istället för David Silva?

Silly Season - Cavani istället för David Silva?

Ett av de senaste dagarnas hetaste ryktena har omgärdat en eventuell flytt för David Silva till Lazio. Det ryktas om att spanjorens löneanspråk är för höga för Lazio och att man kan ha vänt blickarna mot Edinson Cavani istället.

Rykten in

Edinson Cavani, anfallare, PSG / free transfer
lazio-linked-to-uruguayan-free-agent/">Ryktet säger att Cavani vill stanna i Europa och spela Champions League-fotboll och därför kan tänka sig att spela för Lazio. Hittills är emellertid Benfica favorit att värva anfallaren. En affär verkar också osannolik om David Silva skriver på för Lazio då han precis som Cavani sitter på ett, för Lazio, stort löneanspråk. Lazio ryktas föredra Silva då han kan spela både mezzala och second striker.

Mohammed Fares, vänsterback, SPAL
Lazio verkar vara i pole position att värva spelaren, men förhandlingar om priset fortgår fortfarande. Förväntas kosta cirka €10 miljoner plus att Lombardi kan gå i motsatt riktning.

Andrea Consigli, målvakt, Sassuolo
Det har under en lång tid spekulerats om när Proto lämnar och vem Lazio tar in som andremålvakt istället. Ett av namnen som frekvent figurerat är Consigli som också säger sig vara öppen för en flytt.

Rykten ut

Jony, Osasuna och Alavés
Spelaren har deltagit i 32 matcher under gågna säsongen, men har inte imponerat på någon. Är idag värderad till €7miljoner, men Lazio kan vara villiga att lyssna på lägre bud i regionen €5 miljoner för spelaren som köptes för €2 miljoner för ett år sedan. En win-win sitatuon. 

Luiz Felipe, Barcelona
Under våren fanns ett enträget rykte om att Barcelona var intresserade av mittbacken och rykten säger att intresset inte lagt sig. Lazio vill dock har €40 miljoner, vilket troligtvis skrämmer iväg Barcelona.

Michael Norberg Tot2020-08-06 11:44:20
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party