Lagbanner
Silly Season - sak och person

Silly Season - sak och person

Vi vet att ingenting är säkert förrän det är det, men det är svårt att trots det inte bli besviken när något nära plötsligt är så långt bort.

Rykten in

David Silva, mittfältare, Real Sociedad 
Affären som, enligt olika källor oberoende av varandra, i förra veckan sades vara klar gled Lazio ur händerna då mittfältaren som en blixt från klar himmel bekräftades av Real Sociedad. Reaktionerna lät inte vänta på sig och Igli Tare gjorde ett offentligt uttalande där han sade att han respekterar spelaren David Silva, inte personen. Processen ska enligt uppgifter ha gått så långt att kontraktsignering och läkarundersökning var bokad. Visst hade det varit fantastiskt att få Man Citys bäste spelare de senaste tio åren, men nu släpper vi det.

Vedat Muriqi, anfallare, Fenerbahçe
Med titeln "BREAKING NEWS" skrev i förra veckan Sport Italia Lazio kommit överrens med Fenerbahçe om en övergång för Muriqi värd cirka €18 miljoner. Men vad har vi lärt oss?

Divock Origi, anfallare, Liverpool
Troligtvis ett, dyrare, alternativ om affären med Muriqi inte går igenom och om Caicedo säljs. Liverpool förväntas lyssna på bud om €20-25 miljoner.

James Rodriguez, mittfältare, Real Madrid
Först Mayoral och Oscar, nu Rodriquez. Antingen är kontakterna mellan Real Madrid och Lazio goda och frekventa, eller så är detta - mycket troligen - bara ett rykte. Vad som talar för är att Lazio enligt utsago vill göra klart med ett stjärnnamn.

Xherdan Shaqiri, mittfältare, Liverpool
Jag gillar inte var detta är på väg; först glider David Silva oss ur händerna och helt plötsligt ryktas vi ihop med Shaqiri. Trots att detta endast är ett rykte och att Lazios tidigare Liverpool-värvningar gjort succé så hoppas jag att detta förblir ett rykte. Jag har aldrig gillat spelare som frekvent bytt lag och mest verkar göra väsen av sig av fel anledningar.

Mohammed Fares, vänsterback, SPAL
Spelaren sägs ha kommit överrens med Lazio om kontraktet medan klubbarna fortfarande gör upp om slutsumman. Lazio vill ge €7 miljoner och spelare i utbyte medan SPAL uppges vilja ha €10 miljoner.

Rykten ut

Felipe Caicedo
Rykten säger att anfallaren lämnar om affären med Muriqi går igenom då sistnämnde är en snarlik spelartyp fast bättre. Förväntas kosta omkring €5 miljoner.


 

Michael Norberg Tot2020-08-18 18:39:29
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party