Lagbanner
Silly Season - tre spelare från Premier League?
Marko Grujic

Silly Season - tre spelare från Premier League?

Sommarens stundtals usla spel berodde till stor del på den tunna truppen. Därför omgärdas Lazio av otaliga rykten, förra veckan var det la Liga, nu Premier League.

Vedat Muriqi, anfallare, Fenerbahçe
Den huvudstarke anfallaren har öst in mål och totalt sett varit en poängkung för Fenerbahçe. Har länge funnits på Igli Tares radar och rykten gör gällande att Lazio skickat en representant till Turkiet och lagt ett formellt bud på €18 miljoner, ungefär lika mycket som för Correa ett antal år sedan. Vore en fenomenal värvning, men framförallt troligt om Lazio gör sig av med Caicedo som inte kommer att få mycket speltid bakom Muriqi.

Joshua King, anfallare, Bournemouth
Den 28-årige norrmannen har imponerat i Premier League trots sin något målsnåla säsong som kanske kan skyllas på att han spelade i ett lag som kom att flyttas ner. Har en prislapp om cirka €20 miljoner och bör ses som ett alternativ om Caicedo lämnar och affären med Muriqi misslyckas.

Chris Wood, anfallare, Burnley
En osannolik affär, men likväl frekvent omskrivet rykte senaste dagarna. Chris Wood gjorde 14 mål för sitt Burnley den senaste säsongen och sägs vilja spela Champions League-fotboll och därför ha erbjudits till Lazio av sin agent, för cirka €20 miljoner. 

Mark Grujic, central mittfältare, Liverpool
För er som följt Lazios mercato är detta ingen nyhet. Igli Tare har velat värva Grujic under flera års tid, men Liverpool tros ha velat utveckla serben genom olika utlåningar. Då Grujic stod för en god insats i förra säsongens Bundesliga uppges Klopp nu vilja inkludera honom i nästa års lag, men samtidigt vara villig att lyssna på bud omkring €20 miljoner. Osannolikt om ingen annan spelare lämnar.

Mohammed Fares och David Silva
Både Mohammed Fares och David Silva uppges av olika källor vara nära Lazio, men vi vet alla att ingenting är säkert förrän något är påskrivet.
 

Michael Norberg Tot2020-08-10 15:30:07
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party