Lagbanner
”Tata”: ”Lazio kommer alltid att finnas i mitt hjärta”

”Tata”: ”Lazio kommer alltid att finnas i mitt hjärta”

Alvaro ”Tata” González har uttalat sig till Lazio Style Radio om flytten från Lazio till Torino.

Har du pratat med Ventura?
”Vi hade inte så mycket att prata om. Jag hörde hans ord och jag vet att han gillar att ha som spelare som är fokuserade och som ger 100 procent. Jag är en spelare som arbetar hårt och försöker alltid vara på planen. Ur detta perspektiv kommer jag inte ha några problem.”

Led du av Piolis byte av formation?
”Jag har tagit mina chanser när jag har fått dem. Men Pioli har gjort andra val och det respekterar jag. Men jag kunde inte vänta längre och för att inte förlora möjligheten till spel och min landslagsplats valde jag en viktig piazza som Torino.”

Något du beklagar de senaste åren?
"Jag upprepar, jag har alltid jobbat och gett allt. Jag hade ett par skador som drabbade mig, men varje gång jag kallades in har jag alltid försökt att göra mitt bästa. Tränaren har naturligtvis att göra sina egna val. Det finns spelare som vet hur man accepterar denna roll, men jag känner fortfarande behovet av att kämpa för att försöka spela med mer kontinuitet i ett annat lag."

Vilka är de största händelserna i biancoceleste?
"Jag minns en italiensk cupmatch mot ett mindre lag. Det var de första dagarna i biancoceleste och i första matchen gjorde jag ett mål och det var väldigt spännande. Sen självklart målet mot Juventus som tillät oss att komma till final och sedan att vinna den italienska cupen, det är andra stora känslor som jag har haft i Lazio."

Har du några stenar kvar i skon?
"Nej, jag har inget att säga i detta avseende. När jag har spelat har jag alltid gjort det med hjärta och människorna här har alltid erkänt mig. När de första ryktena kom om min flytt blev jag ombedd att stanna. Bytet av tränare har i denna mening säkert påverkat min situation, men det är normalt att en tränare gör sina egna val, liksom jag gör mitt. "

Vill du säga något till alla laziali?
"Jag tackar alla fans! De har alltid varit snälla mot mig. Som jag sa Lazio kommer alltid vara kvar i mitt hjärta och jag hoppas att jag kan göra en bra avslutning på säsongen."

 

Arvid Larssonarvid.lazio@gmail.com@NeuBitter2015-02-05 18:08:57
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party