2020-11-01 15:00

Torino - Lazio
3 - 4

Torino - Lazio 3 4: déjà vu

Lazio tog i eftermiddags sin andra raka vinst i Serie A när Torino besegrades 4-3 i Turin. En vinst som satt långt inne.

Igår kom nyheten att inga spelare i Lazio hade testats positivt för Covid i fredags. Nyheten innebar att ett par spelare som Inzaghi inte hade räknat med kunde resa till Turin, bland dessa förra årets skyttekung Immobile.

Matchen mot Turin bjöd på hela 7 mål, varav 3 stycken av dem gjordes från 87:e minuten och framåt.

Inzaghi valde att ställa upp med den vanliga 3-5-2 formationen. Reina fick återigen vakta Lazios mål från start, och Pereira fick chansen från start. Just den före detta Man United mittfältaren tryckte in 0-1 målet med 15 spelade minuter. Torino lyckades dock först kvittera och sedan vända till 2-1 inom loppet av 10 minuter. I andra halvlek kvitterade SMS för Lazio på frispark. Matchen såg ut att sluta oavgjort när Milinkovic slår ett taskigt inkast mot Hoedt, som klumpigt blir av med bollen och bjuder Lukic på 3-2 målet. Typsikt Lazio att ge bort poäng på det sättet. Matchen var dock inte slut, utan i 92:a pekade domaren på straffpunkten efter en handssituation i Torinos straffområde. Ciro sätter straffen säkert, och när alla (förutom han själv) tror att matchen ska sluta oavgjort styr Caicedo in bollen till 4-3 Lazio efter en mycket tilltrasslad situation i straffområdet. 4-3 Lazio och déjà vu Cagliari.

TORINO (3-4-1-2) Sirigu; Vojvoda (70:e), Lyanco, Bremer, Rodriguez; Meite, Rincon, Lynetty; Lukic; Verdi (71:a Nkoulou), Belotti (81:a Bonazzoli).
LAZIO (3-5-2) Reina; Luiz Felipe, Hoedt, Acerbi; Patric, Milinkovic, Parolo (46:e Leiva), Pereira (46:e Akpa Akpro), Fares (81:a Cataldi); Correa (73:e Caicedo), Muriqi
Domare:: Chiffi
Mål: 15:e Pereira (L), 19.e Bremer (T), 25:e Belotti (straff.), 48:e Milinkovic-Savic (L), 88:e Lukic (T), 50:e Immobile (straff)), 53:e Caicedo (L)