Lagbanner

Transfernotiser, uppdatering

Alberto Moreno:

Slog igenom i Sevilla innan det ledde till att han värvades till Anfield av Brendan Rogers med stora förhoppningar på sig. Inne på sitt femte år nu och det har inte riktigt funkat för honom. Står på ett utgående kontrakt och även om han nu har fått vikariera med kaptensbindeln på försäsongen samt spelat helt okej så är det välkänt att han är en bra vän till Luis Alberto.

Spelade även med Lucas Leiva och det verkar som om att Lazio kommer att hugga. Inte den längsta backen och påminner lite om Durmisi i sina attribut. 26 år gammal nu.

Uppdatering: Ska nu vara i Rom och man kunde dessutom se honom i en bild med Lucas Leiva på Instagram. Liverpool ser ut att låta Milner komplettera det faktum att Robertson är avstängd i Champions League och man har även varit positiva till att låta akademispelare få chansen denna säsong. Detta är då det som är kontroversiellt med hela situationen då man är inne i en viktig del av säsongen.

Wesley Moraes:

Återigen så finns det nyheter kring Brugges Wesley till Lazio och nu ska det handla om att Champions League fotboll är ett krav för spelaren som annars dessutom ryktas till andra klubbar som PSG, Arsenal och Newcastle m.m. Han är även nu sedd som ett alternativ för det Belgiska landslaget.

Vincenzo Grifo:

Den Italienske kantspelare må ha spenderat hela sin karriär i Tyskland, men har fortfarande ändå lyckats vara en konstant källa till nyheter i Italien. Han har ryktats till Lazio över åren och är för tillfället på lån i Freiburg från Hoffenheim där han har gjort det bra. Känd för sin fina vänsterfot så har han på 15 matcher stått för 10 poäng, varav 6 stycken är assister och resterande är då mål. 

Brahimi:

Algerien står även han på ett utgående kontrakt och här så är även Lazio, Roma och West Ham m.m., sen tidigare, intresserade och ska ha gett spelaren ett ultimatum. Det verkar finnas en chans att han inte stannar i Porto och föredetta Laziospelaren Sergio Conceicaos manskap. Detta är dock nyheter från en tid tillbaka och må förklara varför Grifo kom upp nu.

Övrigt:

Felipe Anderson:

Han ryktas inte tillbaka till Lazio som ni förmodligen vem, men nämnligen till Real Madrid i en affär som spås hamna runt 65 miljoner euro. Som jag förutspådde så har hans flytt till England varit en succé och nu om Real skulle misslyckas med att få till den eventuella transfern för Hazard så är nu Anderson ett alternativ. Annars har han äntligen tillbaka i det Brasilianska landslaget och som vi vet så ska Zidane ha lovats runt 3 miljarder euro att köpa spelare för. Portobacke Militao är redan klar för klubben och man ryktas även med Milinkovic-Savic som sagt.


 

Yosef Al Hassan2019-03-22 09:12:00
Author

Fler artiklar om Lazio

SS Lazio Sweden Podcast - När Ingen Tycker Likadant, Vafan Betyder Det
SS Lazio Sweden Podcast - No Pedro No Party