Lagbanner
Inför: Granada - Atlético
Kan Luis Suárez utöka skytteligaledningen under lördagen?

Inför: Granada - Atlético

Atlético reser till Andalusien i ett försök att komma tillbaka till vinnarspåret efter poängtappet senast, dessutom med viktiga spelare med i truppen igen.

Senast Atleti spelade vet vi alla hur det slutade, det slutade med ett sent poängtapp och 2-2 mot Celta Vigo på hemmaplan. Nu är det nya tag, Granada väntar på Nuevo los Cármenes. Carrasco var redan på bänken i senaste matchen men var inte i spelbart skick. Nu väntas han gå rakt in i startelvan. Under fredagen kom ännu en härlig nyhet, Mario Hermoso har äntligen testat negativt för COVID-19 och reser med laget till södra Spanien. Annars är Félix, Dembélé, Herrera och Lemar fortsatt sjuka och Trippier är fortsatt avstängd. Giménez skadade sig på träning under veckan och kan inte heller delta. 

Truppen mot Granada:
Grbic, Oblak, Lodi, Savic, Felipe, Hermoso, Vrsaljko, Álvaro, Kondogbia, Torreira, Koke, Saúl, Llorente, Vitolo, Carrasco, Suárez, Correa, Camello

Granada befinner sig inför helgen på en åttonde plats i tabellen. De är även kvar i Europa League där de ska möta Napoli, en tuff lottning på förhand. Det finns även en del skadeproblem i truppen, framförallt i offensiv riktning. Både Luis Suárez (colombianen) och Roberto Soldado väntas missa matchen. I truppen hittas även Nehuén Pérez, utlånad mittback från just Atlético Madrid. 

Möjliga startelvor:
Granada (4-3-3): Silva - Foulquier, Duarte, Germán, Neva - Montoro, Gonalons, Kenedy - Puertas, Molina, Machís 

Atlético (4-4-2): Oblak - Carrasco. Savic, Felipe, Lodi - Llorente, Kondogbia, Koke, Saúl - Correa, Suárez

Det kommer att bli en svår match mot en svår motståndare. Granada har en väldigt skicklig tränare i Diego Martínez, den 40-årige spanjoren är väldigt flexibel i sitt spelsätt och hans lag kan hantera att spela på flera olika sätt. Undertecknad förväntar sig ändå tre poäng i denna bortamatch.

Gissning på slutresultat:
Granada - Atlético Madrid 1-3

Var?: Estadio Nuevo los Cármenes (Granada)
När?: 13 februari 14:00
Domare: Mateu Lahoz

¡Aúpa Atleti!

Filip Johansson@DiegRojiblanco2021-02-13 01:48:14
Author

Fler artiklar om Atlético