Lagbanner
OFFICIELLT: Antoine Griezmann förlänger till 2021

OFFICIELLT: Antoine Griezmann förlänger till 2021

Atlético de Madrid har förlängt med Antoine Griezmann till den 30 juni 2021.

Antoine Griezmann förlänger sitt kontrakt med Atlético de Madrid fram till den 30 juni 2021. Det står klart sedan den spanska huvudstadsklubben offentliggjort kontraktsförlängningen i samband med lunch under torsdagen. Överenskommelsen mellan Atlético och Griezmann har varit klar under en längre tid då de båda parterna haft en verbal överenskommelse sedan i vintras, men det slutgiltiga steget togs idag då 25-åringen skrev under sitt nya kontrakt. 

Den franske landslagsmannens kontraktsförlängning innebär också att Atlético höjer hans utköpsklausul från €80 miljoner till €100 miljoner, något som också är en av huvudanledningarna till att klubben var beredda att ge Griezmann ett nytt kontrakt. Huvudpersonen själv får en högre lön och ett kontrakt som uttökas med ytterligare en säsong i utbyte mot sin signatur. 

ANTOINE GRIEZMANN
"Klubben vill fortsätta på den allra högsta nivån och därmed gäller det att ge allt vi har för att fortsätta växa. Jag hoppas vi fortsätter på den inslagna vägen när det gäller vår utveckling. På ett personligt plan vill jag förbättra min statistik i alla avseenden: antalet gjorde mål, antalet spelade minuter, spelade matcher, framspelningar..mitt mål är att alltid förbättra det jag gjort tidigare säsonger. Det är en självklarhet att fortsätta med de viktigaste spelarna och tränaren". 

"Jag kan bara tacka supportrarna för allt det stöd som de alltid har visat laget och be de att fortsätta stötta oss. Jag kommer fortsätta ge allt på planen och visa min uppskattning mot de på det viset". 

JOSÉ LUIS CAMINERO
"Jag tycker att det är en stor nyhet för alla "atléticos" eftersom det handlar om en enastående fotbollsspelare. Han är en av de allra bästa spelarna i sin position och har bevisat sin enorma kvalité under de två säsongerna som han tillbringat här. Han har alltjämt gott om plats i sin verktygslåda för att bli ännu bättre. Han är oerhört omtyckt och värderas högt av vår tränare, men också av sina lagkamrater och supportrarna. Vi har en stark ståndpunkt där vi satsar på att behålla de viktigaste spelarna och Antoine är en av dessa. Vi gratulerar honom till kontraktsförlängningen"

Zoran Zoriczoranzoric@gmail.comzoranzoric2016-06-23 12:41:45
Author

Fler artiklar om Atlético