Hazard: ”Detta har varit min värsta säsong i karriären”
En tuff säsong med jobbiga skador under debutåret för Hazard

Hazard: ”Detta har varit min värsta säsong i karriären”

Eden Hazard anslöt till Madrid med höga förväntningar på sig. Övervikt och skador har dock satt stopp och belgaren är knappast nöjd med debutsäsongen i klubben.

Efter flera år av rykten fick Eden Hazard till sin drömflytt förra sommaren. Men första året startade med ett lite för glassigt semesterfirande och jobbiga skador.
– Som lag vann vi La Liga i år men personligen är detta troligtvis min värsta säsong i karriären, säger belgaren till Franceinfo.

I sista omgången av ligan vilades Hazard av Zidane på grund av lättare skadekänning. Det blev bara ett mål och sex assist på 16 framträdanden i ligaspelet men Hazard ser framåt och hyllar Zidane.
– Han har visat att han redan är en av de bästa tränarna på bara några år. Han är en person som helt enkelt vet vad som behöver sägas vid rätt tid. Han tror på sina spelare och spelarna på honom, det är så det fungerar, menar belgaren.

I augusti väntar returmötet med Manchester City och Hazard vet vad som gäller.
– Det har varit en bra säsong hittills för laget men vore ännu bättre om vi gick vidare i Champions League. När du spelar i Real Madrid vill du vinna varje titel, avslutar Hazard.

HALA MADRID!

Alexander Ellharalex_e_89@hotmail.com@EllharAlex2020-07-20 11:24:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid