Stade Pierre Mauroy, 2024-10-02 21:00

Lille - Real Madrid

Inför Lille - Real Madrid

Inför Lille - Real Madrid

Omgång två i nya upplagan av den gamla klassikern Champions League väntar och ett Lille som tar emot mästarna från fjolåret och ska hemmapremiären betyda ytterligare en förlust eller ska man lyckas rubba giganten?

Real Madrid kommer från en första omgång där man slog hemmaslog Stuttgart med 3-1 på Bernabeu, en komfortabel seger kan tyckas men siffrorna visar heller inte hela matchen med ett Stuttgart som skapade mycket och det säger en del när Courtois blev man of the match.

Madrid som kommer med en skadesituation på Courtois och en oklar status på Kylian Mbappe som stod över helgens Madrid-derby där spelet enligt många lämnade mer att önska men vi alla vet att Real Madrid i Champions League är något helt annat.

Lille kommer från en förlust mot Sporting i första omgången och med 10 poäng på 6 spelade matcher i ligan så är det ett lag som blandar och ger och till kvällen saknar man mittfältaren Angel Gomes som drog på sig ett rött kort i öppningsmatchen.  

Detta är en match som bara ska vinnas av gästerna oavsett om det roteras eller inte, Carlo Ancelotti har utöver Camavinga hintat om en överraskning ikväll, om jag får gissa så startar den unga brassen Endrick ikväll.

Förväntad startelva
Lunin
Carvajal Militao Rudiger Mendy
Valverde Tchouameni Modric
Rodrygo Endrick Vini

Slutligen viktiga poäng på spel för en så bra start som möjligt i det nya formatet och ett hopp om att Carlo utan att riskera matchen kan ge välbehövlig vila till en del spelare.
Tid: 21:00
Vart: Viaplay

 

Kevin Holmberg Morenoangryblackman882024-10-02 16:51:00
Author

Fler artiklar om Real Madrid