Isco skrev kontrakt till 2016
Málagas Golden Boy är värd sin vikt i guld - Idag skrev han på ett nytt kontrakt som garanterar Málaga 35 miljoner Euro i det fall han säljs vidare.

Isco skrev kontrakt till 2016

Málagas stora stjärna skrev idag på ett nytt kontrakt som garanterar klubben pengar i det fall Isco säljs vidare.

Det har länge spekulerats om Isco skulle förnya sitt kontrakt eller istället kunna lämna klubben gratis vid säsongens slut. Idag gjorde 20-åringen slag i saken och skrev på fram till 2016 med en utköpsklausul på 35 miljoner Euro. Isco själv är nöjd och säger till Málagas hemsida att han trivs bra hemma i Málaga.
– Det är ett stort framsteg både för mig och för Málaga att vi skrivit nytt kontrakt. Jag är mycket nöjd över att kunna fortsätta spela här och att jag förnyat mitt kontrakt.

Ryktena om att Isco ska lämna för antingen Chelsea eller Bayern München dör inte ut bara för det här utan den i särklass största skillnaden mot för tidigare idag är att Málaga nu får bra med pengar för Isco vid en eventuell vidareförsäljning. En spelare av Iscos kaliber blir svår att behålla för Málaga, oavsett utgång i vårens Europaspel och det är nog bara inrikta sig på att stjärnan kommer försvinna oavsett vad han själv säger.

Det som kan rädda Iscos framtid hemma på Costa del Sol är om Málaga dels kvaificerar sig för kommande Europaspel samtidigt som UEFA häver avstängningen så att Málaga också tillåts spela i Europa nästa år. Fram tills dess kommer spekulationerna fortsätta. Isco själv är diplomatisk.
– Jag är tacksam att Málaga plockade hem mig till mitt folk, min hemstad, och jag har stort förtroende för den här klubben, att få chansen utvecklas här. Jag förväntar mig att allt löser sig med UEFA och att allt blir bra i klubben.

Isco. Bara 20 år men en spelare med stort hjärta. Tack Isco!

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2013-01-28 21:03:00
Author

Fler artiklar om Malaga