Lagbanner
Los Reyes Magos
Kliar mustachen?

Los Reyes Magos

I Spanien delas julklapparna ut under Trettonhelgen. Och de som sköter det jobbet är De tre vise männen. Här symboliserat av de två redaktörerna Johansson och Kviborg.

Spanienredaktörerna delar ut klappar till spelare, klubbar, tränare och presidenter som gjort sig förtjänt av det.

Robert:
Weligton
, Málaga - Boxarhandskar. Weligton har redan kommit halvvägs till en titelmatch i WBA och kan behöva lite hjälp på traven.
Vicente del Bosque, Spanien - En trimmer. Ansa mustachens för h"#vete!
Del Nido, Sevilla - Rättigheter till att ge ut en bok om att vara Klubbdirektör. Skönt kaxig och han har förstått det här med att synas och höras. Fler bör ta efter.
Real Madrid - En gratisplats till Copa del Rey, Den anrika huvudstadsklubben får stå vid sidan om då den andra lagen gör upp om Kungens ära.
Roberto Soldado - Lite jämnhet. Ett hat-trick där, ett hat-trick där. Däremellan ingenting.
Lafita, Zaragoza - Bokstaven R eller något. Allt som kan kasta om hans namnordning och få mig associera till fotboll istället.
Munúa, Málaga och Aouate, Mallorca - Teddybjörnar. Målvakterna som bokstavligen slogs tillsammans i Depor vägrade hälsa på varann när Málaga och Mallorca möttes. Skärpning pojkar!
Muniain, Athletic - Nappar. Han och alla de andra unga spelare som nu etablerat sig i La Liga. De har ju knappt blivit byxmyndiga!

Kviborg:
Karim Benzema,
Real Madrid - Ett nytt körkort då de tidigare verkat droppa ner i mjölken från flingpaketet. Fransmannen har redan kraschat sin lyxbil två gånger på mindre än ett halvår.
Bernd Schuster, tränare - Ett nytt jobb! Tysken är uttråkad, han kommenterar NHL på tysk TV och väntas nu pumpa in stålar i dödsdömda Xerez - kan någon arbetsgivare rädda tysken?
Sir Alex Ferguson, tränare - Ett eget tidtagarur så att han enkelt kan lägga till den övertid som passar utan att behöva konsultera domarteamet...
Mestalla, fotbollsarena - En köpare! Så att Valencia kan flytta in på Nou Mestalla med sina stjärnor David Villa och David Silva i Valencia-tröjan.
Alcorcón, fotbollsklubb - En biljett till Copa del Rey-finalen förtjänar Madrid-förorten efter bragden mot Real Madrid.
Svensk media - Tangentbord utan bokstaven "Z", bara för att det vore lite kul att se resultatet...


Väl mött!

Spanienredrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-01-05 16:00:00
Author

Fler artiklar om Spanien