Lagbanner
Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Vad alla vill läsa

Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Vad alla vill läsa

Christopher Kviborg och Robert Johansson bloggar om spansk fotboll!

Heureka! Efter att ha skummat igenom diverse forum och artikelkommenteringar tror jag mig ha förstått vad alla egentligen vill läsa och höra. Så här kommer det, varsågod!

Barcelonafans, läs inte detta. Börja vid nästa stycke.

Athletic Bilbao - Real Madrid:
Fan vilken bra match och fan vad Real Madrid kommer vinna. De kommer äga. De vita tröjorna är världens vackraste och alla i laget spelar så bra fotboll. Det är en fröjd att se. Kaká är bäst, CR9 är är bäst, Raúl är bäst! Athletic har inte en chans.
Ps. Barcelona suger.

Real Madridfans, sluta läsa här.

***
Barcelona - Sevilla:
Fan vilken bra match och fan vad Barca kommer vinna. De kommer äga. De blåröda tröjorna är världens vackraste och alla i laget spelar så bra fotboll. Det är en fröjd att se. Messi är bäst, Xavi är bäst, Iniesta är bäst. Sevilla har inte en chans.
Ps. Real Madrid suger.

***
Slätstruket, enkelt och sådär härligt ironiskt och drygt va? Men inte speciellt kul!

***
Helgen bjuder i vilket fall på otroliga matcher. Inte minst de två ovanstående men också Valencia - Villarreal, Mallorca - Deportivo och kampen i botten mellan Zaragoza - Xerez. Ska Zaragoza någon gång lyckas lämna bottenträsket så är det nu!

Helgens matcher kan få stora avtryck i tabellen som står sig en stor del av säsongen ska ni se!

***
Sevilla har den bästa publiken i Spanien enligt såväl Del Nido, Laporta och Kviborg. Jag är benägen att hålla med men skulle nog också låta Athleticfansen få ett ord med i spelet också.

***
Det får räcka för nu. Lovar att återkomma med ett mer "moget" inlägg vad det lider. Nu ska jag ut på stan och fira födelsedag!

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-01-16 16:20:00
Author

Fler artiklar om Spanien