Lagbanner
Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Crazy Cerezo

Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Crazy Cerezo

Christopher Kviborg och Robert Johansson bloggar om spansk fotboll!

Det blev alltså Arsenal för Barcelona, ett spännande möte mellan två lag som har en snarlik spelstil - misstänker att det blir en hel del rull på backen i dessa möten! Peps mannar är naturligtvis stora favoriter, känns som att The Gunners måste få till ett riktigt bra resultat i London främst om surkartet Arsene ska få se sitt London-lag i semin.

Mino Raiola, agenternas agent, förutom att den gode Mino värvat över problembarnet Balotelli till sitt stall så är han som alla vet agent för Zlatan. Det är ingen slump att Zlatan byter klubb vart tredje år ungefär då det ger Mino en rejält slant i fickan varje gång. Nu menar Raiola att Zlatan "mår mycket dåligt" efter att ha blivit bänkad i en (!) match denna säsong. Larvigt. Jag tror Zlatan kommer tillbaka till sin form, om inte annat så lär väl Mino ha numret till en viss Florentino Pérez...


(Thats it! Nu skickar jag en smiley till Florentino!)

Valencia - Atlético i Euro League, lite trist att det möts redan nu. På tal om Atlético, president Cerezo kan tänka sig att sälja Kun till Real Madrid i utbyte mot Ronaldo, Kaká, Higuaín och pengar! Haha, han är skön Cerezo. Eller så betalar någon klubb bara spelarens utköpsklausul på 60 miljoner € så är saken biff. Mitt tips är att den klubben heter Chelsea och inte Real Madrid.



(På Jesús tid hade Kun sålts för 100 000 Psetas och en större skjorta...)

Överlag så väntas en hel del superanfallare kanske röra på sig kommande sommar. Orkar Torres stanna i ett paralyserat Liverpool? Lockar Real Madrid Wayne Rooney? Har Valencia makt nog att behålla David Villa och vad händer med Zlatan och Higuaín?

Just nu är han bäst i världen, Leo Messi alltså. Pissade på Stuttgart och Valencia, helt utan hjälp.

Valladolid! Lite Wimbledon 1991-varning på detta lag.

Säger det redan nu, drömfinalen United-Barcelona uteblir, det blir CSKA-Bordeaux på Santiago Bernabéu i maj...

Christopher Kviborg2010-03-19 13:26:00
Author

Fler artiklar om Spanien