Lagbanner
Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Alves på krigsstigen

Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Alves på krigsstigen

Christopher Kviborg och Robert Johansson bloggar om spansk fotboll!

Vadå? Är jag otrevlig utan en öl i kroppen, det är ju ett beklämmande påstående från min blogg-kollega Robert Johansson. Men det är klart, han kanske syftade på den gången vi var i Madrid och firma Johansson/Petersson ville gå ut på stan när klockan var 07:35, då var jag kanske lite otrevlig ;) Hade å andra sidan kommit tillbaka till hotellet elva minuter innan just nämnda klockslag...

En annan person som man kan uppfatta som otrevlig är Daniel Alves, det är egentligen skitsamma att han spelar i Barcelona av alla klubbar - hade nog ogillat brassen oavsett val av klubb. Den gode mästarfilmaren Alves kommer ju ofta undan för att han är så sjukt bra som fotbollsspelare men att han är ett svin råder det ingen som helst tvekan om. Nu har han även tagit på sig rollen som kvacksalvare i pressen också. Enlig Alves "leder inte Real Madrd ligan, även fast det står så när jag slår upp tidningen". Högst difust vad han menar med detta, personligen tycker jag det är kul - det eldar bara på känslorna lite inför supermatchen som snart ska spelas i Madrid.


(Daniel Alves, högerback, tyckare, trendsättare)

Hur stoppar man Leo Messi?
Svar: Med ett hagelgevär

Mallis-tränaren Gregorio Manzano har äntligen hittat knepet för att stoppa Messi, frågan är om det inte är lite väl olagligt?

"Fattiga" Valencia nekade för lite drygt ett år sedan ett bud på David Villa, Real Madrid och troligtvis även Barcelona bjöd så mycket som 60 miljoner € men Los Chés skulle ha 65 bestämt. Nu är det snack om att Valencia får vara glada om man får 30...hur nöjda är man med det beslutet idag, var det värt det?

"Mer än ett fotbollslag" är Landskorna BOIS nya slogan, tränare är Henrik Larsson. Ser vi ett samband här...hm?

Mycket snack om att Leo Messi är planetens genom tiderna bästa spelare. Jag säger så här; Löser han ett VM-guld åt Argentina så är han där uppe med resten av gudarna.

Alla har vi hatobjekt, vet att några av er läsare ogillar exempelvis Guti. Så ni får helt enkelt ge mig Alves i retur.

Christopher Kviborg2010-03-23 13:15:00
Author

Fler artiklar om Spanien