Lagbanner
Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: A la calle!

Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: A la calle!

Christopher Kviborg och Robert Johansson bloggar om spansk fotboll!

Det blev alltså tack och bock för Manolo Jiménez efter 1-1 mot Xerez, i förlängningen ännu en spik i kistan efter förlusten mot CSKA i CL-åttondelen. Sevilla ligger nu en poäng bakom Mallorca som har fjärdeplatsen med en match mindre spelad. Däremot är man klara för Copa del Rey-final och visst kan man ta igen en poäng på Mallis! Därav kan jag tycka att beslutet är lite väl hårt men Jiménez har hela tiden i mina ögon varit en nödlösning. Självklart mycket surr om Juande Ramos nu, spanjoren är som bekant arbetslös. Frågan är dock om mannen med hatten är villig att plocka tillbaka Ramos efter den rätt så bittra skilsmässan för ett par säsonger sedan?

Fick mejl från en Bois-supporter, uppenbarligen hade man sin "Barca-slogan" redan innan Henke kom till klubben - tackar å det ödmjukaste för den infon!

Luis Aragonés - där har ni mitt tips på ny Sevilla-tränare även fast jag skulle älska om Del Nido chansar med Bernd Schuster. Skulle bli en riktig show av det hela då! Lägg därtill att José Mourinho kanske tar över Real Madrid till sommaren, kan i sådant fall bli legendariska pressträffar inför mötena mellan Sevilla och Real Madrid. Inga ödmjuka herrar precis...


Christopher Kviborg2010-03-24 10:37:00
Author

Fler artiklar om Spanien