Lagbanner
Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Såja!

Kviborg & Robert bloggar om spansk fotboll: Såja!

Christopher Kviborg och Robert Johansson bloggar om spansk fotboll!

Då var det över. Säsongen 09/10 är finito och genast börjar spekulationerna inför nästa. Och givetvis är det Barca och Real som än en gång får fullt fokus. Och jag är rädd att ligan blir minst sagt lika tudelad även 2010/2011.

David Villa är klar för Barcelona, Mata ryktas gå samma väg och Silva är i det närmaste klar för Real Madrid. Kvar i Valencia finns då...hmm....ja, inte mycket. Ett lag till borta. Mallorca ser ut att tappa Manzano och har mig veterligen inte mycket att komma med i nyförvärvsklassen. Ännu.

Nej, händer inget extraordinärt med Sevilla eller Atlético så blir ligan än mer Barca/Real. Lita på det. De båda världslagen har i alla tider köpt de bästa spelarna från konkurrenterna men detta är ju löjligt...

Det är med viss skeptis jag ser fram emot nästa säsong..

***
...men först ska det spelas VM. Detta blir det sista inlägget från mig i den här bloggen den här säsongen. Imorgon drar vi igång med VM-bloggen. Missa inte. Som vi ser fram emot det mästerskapet.

***
Champions Leauge ja. Glömde nästan. Grattis Inter. Imponerande att man kan vinna Europas finaste tävling genom att spela defensivt och spela på motståndarnas misstag. Nästan som svensk hockey. Har Mourinho månne, precis som Bernd Schuster, ett stort intresse för vår kära is-sport han också?

Iallafall. Man måste älska Mourinho och det ska bli kul att se honom hos los blancos nästa säsong. Men snälla, spela mer offensivt då. Real Madrid är alldeles för bra för att avvakta och spela på motståndarnas misstag.

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-05-23 19:20:00
Author

Fler artiklar om Spanien