Lagbanner
Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll: Zlatan

Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll: Zlatan

Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll

Zlatan, Zlatan, Zlatan. Alltid sker det något runt om dig. Denna sommar har ryktena varit galet många trots att du själv hävdat att du sitter säkert. Inter, Milan, Juventus, Manchester City, Real Madrid. Alla vill ha dig. Men inte Barcelona. Eller?

Det brukar heta att det tar en säsong att komma in i Spanska ligan och framför allt i Barcelona. Kolla bara på Riquelme. Och du gjorde dessutom inte fiasko. Inte alls. Du gjorde 16 mål i ligan och avgjorde ett El Clásico. Och du har börjat den här säsongen strålande. Ändå är folk inte nöjda.

Du och din agent har hela tiden stått på er, kanske lite för mycket i fallet Señor Raiola, men ändå verkar det bli Milan om man ska tro dagens skvallerblaskor. Varför inte ta chansen och gå till Real Madrid? Om det nu är mer än ett rykte. Återförenas med Mourinho. Spela dig in i laget. Och sänk dina gamla lagkamrater. Bästa sättet att täppa igen truten på tvivlare. Jag lovar.

Jag tror dessutom inte att du blir hånad likt Schuster. Likt Laudrup. Eller likt Figo. De bytte från Barca till Real när de var lagets stora stjärna. Du har ju mer blivit tvingad att söka dig bort. Och det kommer inte vara samma sak.

Så ta chansen nu för tusan. Stanna i den spanska ligan. Och om det inte blir i Madrid. Kom ihåg vad jag sagt om Málaga

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-08-24 19:13:23
Author

Fler artiklar om Spanien