Lagbanner
Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll: Adiós

Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll: Adiós

Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll

För att snabbt avsluta detta med Zlatan så tycker jag det är tråkigt att han lämnar La Liga.Spanien blir helt klart en profil fattigare även om man nog är ganska nöjda i Katalonien.

Pep Guardiola förlorade sitt största slag som tränare och glorian hamnade lite på sne. Oavsett om Guardiola och klubben haft rätt hela tiden. Zlatan sätter sina spår ändå.

Det som är mest synd är att Zlatan var en spelartyp som Barcelona behövde. Mot motstånd som ständigt backar hem och mot typ Chelsea och Inter så kan man inte bara trumma på i all evighet om inget händer. Vid ett sådan tillfälle hade det varit kanon att sätta i Zlatan som kunde bryta mönstret med sin längd och räckvidd. Han skulle kunna skapa sig ytor de andra inte lyckats med och definitivt vara tungan på vågen.

Nu är dock Zlatan ingen inhoppare och spåren av det märker vi idag.
Adiós Zlatan. Lycka till i Milan.

***
En stjärna går, en (slocknad?) stjärna kommer. David Trezeguet till Hércules. En imponerande värvning av laget som Göteborgs Posten igår tippade att komma sist. Kan de knyta till sig David Güiza också mån tro?
Välkommen Trezeguet!

***
Fuera de juego står i startgroparna för en ny säsong men dessförinnan debuterade undertecknad i GP-panelen igår. Skoj när man blir uppmärksammad.

***
Tre matcher igår, idag fortsätter ligan när topplagen spelar.
Nu kör vi!

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-08-29 11:13:18
Author

Fler artiklar om Spanien