Lagbanner
Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll: N´Sues frilla...och dags för Euro Talk!

Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll: N´Sues frilla...och dags för Euro Talk!

Kviborg och Robert bloggar om Spansk Fotboll

Då var premiären avklarad och Barcelona vann enkelt mot Kennedys Racing, Valdés briljerade med en straffräddning och Iniesta stod för matchens vackraste mål när han volleylobbade in 2-0. Guardiolas mannar spelade precis som vanligt och säkerligen extra skönt för spanjoren att samtliga anfallare nätade i Zlatans frånvaro.

På Anoeta fick Real från San Sebastían en drömstart efter flera år i Segunda División, Llorente fick besegra sitt gamla lag Villarreal, Prieto målskytt.

Inte en lika rolig match i Palma där framförallt Real Madrid såg stelt ut, med lite tur hade Los Blancos åkt hem med alla tre poäng men israelen Auoate storspelade. Gårdagens match gav mig lite Capello-vibbar, varje fall spelmässigt. När Don Fabio återvände tilll Madrid så blev det just 0-0 i premiären och klara målchanser saknades i stort sett. Nu har det förvisso bara gått en match men det känns som att Mourinho har en del att jobba med.

Las Palmas 3-2-seger var naturligtvis helgens höjdpunkt! Jag är fortfarande upprörd efter det faktum att "El Matador" lämnat ön.

Ni som såg Mallis-Real Madrid igår - ni missade väl inte Mallorca-yttern N´Sues frilla? Vet inte riktigt vad som hänt där, och om han själv är nöjd med kreationen (?) men enligt mitt tycke så ser det ut som en kombination mellan en Dr.Alban-frilla sent 80-tal och en överkörd grävling...

Zlatan ut, Toivonen in?

Nu väntar det klassiska kvaluppehållet vilket innebär att det inte blir någon Primera-fotboll på två veckor, det "suger" om du frågar undertecknad.

Ikväll dyker Euro Talk upp på FANTV, missa inte det!

Christopher Kviborg2010-08-30 09:46:00
Author

Fler artiklar om Spanien