Lagbanner
Inför (U-21) Polen - Spanien
Sergio Canales kommer förhoppningsvis till start mot Polen imorgon.

Inför (U-21) Polen - Spanien

Bojan: ”Att få spela i OS är vårt första mål”

Förutsättningarna är enkla, vinn morgondagens match för att bli en av de fyra bästa tvåorna. Dessa lag går tillsammans med de tio gruppvinnarna till play-off. 14 lag ska bli sju som tillsammans med Danmark som är värd för arrangemanget spelar i U21-Ems slutspel. Det är inte bara det som står på spel utan en plats till de Olympiska spelen i London 2012 också.
 
Bojan säger i en intervju, ”att få spela i OS är vårt första mål.” Han berättar vidare om Polen. ”När du spelar mot ett lag som inte har något att spela för har du mycket att förlora. Så det viktiga är att fokusera på vårt lag och veta att vi har bra spelare, då går det bra.” Avslutningsvis så ger han sin syn på laget som det ser ut idag. ”Det här är ett u-21 lag, när du har fått en plats här är du ett steg närmare toppen. Det här är de bästa 21-åringarna i Spanien just nu, alla spelar i den högsta divisionen och har en enorm potential.” 

Sergio Canales som gjorde det eleganta klacksparksmålet mot Holland i torsdags säger att detta är den viktigaste matchen för året. När han berättar om sitt mål ler han lite smått och säger ”det var lite tur men det hela kom från en riktigt bra laginsats.” Det är fortfarande lite tveksamt om Canales startar matchen då han fortfarande har ont i fotleden. Låt oss hoppas att det inte är värre än att han kommer till start. 

En som missar matchen är Álvaro Domínguez som är avstängd. I övrigt får vi antagligen se samma startelva som mot Holland. Tyvärr finns inga officiella startelvor att tillgå.

Polen har som tidigare nämts ingenting att spela för, dem tog sig upp på en tredjeplats i gruppen i och med sin vinst över Finland i fredags. Troligtvis kommer Polen slutligen hamna fyra trots allt då Finland möter svaga Liechtenstein som inte har tagit en enda poäng och har en målskillnad på 1 - 24.

Gruppen i sin helhet:
1. Holland, 21 poäng
2. Spanien, 16 poäng
3. Polen, 9 poäng
4. Finland, 7 poäng
5. Liechtenstein, 0 poäng

Matchinfo 
Polen - Spanien (U-21 kval)
Groclin Dyskobolia stadium, Grodzisk Wielkopolski 
klockan 17:00 tisdagen den 7 september

Huvuddomare
: Georgios Daloukas från Grekland. 

Tips: 0-3

Jens Kassnert@JensKassnert2010-09-06 23:58:00
Author

Fler artiklar om Spanien