Lagbanner
Det är i Spanien vinnarna finns

Det är i Spanien vinnarna finns

Det är i Spanien vinnarna finns. Iallafall om man ska tro Wayne Rooney. Eller ska jag säga, om man väljer att tro Wayne Rooney.
Anledningen till att han vill lämna Man U är att han vill vinna titlar och att Ferguson inte kan garantera att klubben kommer köpa in det bästa i all framtid bla bla bla.

Efter det uttalandet ska Rooney ha bjudits ut till Barcelona, som inte ville betala nog mycket, och nu handlar ryktena i mångt och mycket om Real Madrid. Men då bara om Rooney kommer få tjäna mer pengar än Cristiano Ronaldo. Givetvis blygsamma mest i världen. För det handlar ju bara om att vinna titlar. Eller hur var det nu igen?

Något har varit fel i Wayne Rooneys fotbollsliv ända sedan VM och jag gissar att han inte mår helt bra. Att det är därför han flyr Manchester. Men att han ska göra det för mest pengar, som uppenbarligen finns i Spanien (kanske hos shejken i Málaga?) är något jag aldrig skulle kunnat tänka mig. Kanske lika bra att hänga på till Perth ändå för glorian i Europa har hamnat rejält på sniskan enligt mig....

***
Barca - Köpenhamn. Bara ett lag på banan men ojojoj vad Köpenhamn hade chansen. César Santíns lägen var smått omöjliga att förvalta så uselt som han gjorde.
Att sluta springa genom att tro man är offside känns väldigt fjortis och att inte ens få nicken mot den öppna delen av målet på ribbreturen är smärtsamt pinsamt att se. Barca kom faktiskt undan lite med andan i halsen trots att man i slutändan vann ganska komfortabelt.

***
Inga svenska lag i Champions Leauge men väl några svenska spelare. Och bäst av alla igår. Johan Wiland.
Köpenhamns målvakt fick väldigt bra kritik i spansk media igår och kanske har vi en ny landslagskeeper av rang i snart antågande. Hoppas!

***
Mourinho har något stort på gång i Real. Madridlaget imponerade mot Milan. Återkomsten på spansk mark blev inte den revansch Zlatan förmodligen hoppats på...

***
Och på tal om vinnare. Raúl är nu meste målskytten i Europa genom tiderna med 69 mål. Igår gjorde han två för sitt Schalke 04 och passerade däred Inzaghi och legenden Gerd Müller som båda ligger på 68. Stort. Ritkigt stort!
Grattis Raúl!

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-10-21 21:43:00
Author

Fler artiklar om Spanien