Lagbanner
Kommentarer efter Spanien - Litauen
Vicente del Bosque hade bra stöd från läktarplats i Salamanca. Något han självklart nämnde under presskonferensen.

Kommentarer efter Spanien - Litauen

Spanien vann som bekant matchen mot Litauen med 3-1. Ett resultat som den spanska tränaren Vicente del Bosque var mycket nöjd med. Matchen spelades i hans hemstad Salamanca där fansen slöt upp bakom 49-åringen.

Tränaren Vicente del Bosque sade, "vi spelade bra och jag är mycket nöjd med de sex poäng som vi har tagit på de två matcherna som har spelats".

Dessutom nämnde Del Bosque stödet av fansen i Salamanca, sin hemstad. "De var mycket tillgivna med laget och mig", summerade han tacksam. ”Vi tackade med propagandafotboll för staden”.

”Jag ser positivt fram emot matchen mot Skottland på tisdag. Ramos, som fick gå av mot Litauen ska kunna vara ok till den matchen och Xabi Alonso som inte spelade på grund av influensa kommer antagligen också vara spelbar. Vi kommer inte ringa in några ersättare i alla fall.”

Del Bosque tror också att det kan vara så att Villa känner press och lite ångest eftersom han bara är ett mål ifrån att slå Rauls målrekord för Spanien, därav att han blir hämmad i sitt spel.

Han tycker också att Llorente gör en bra match i ett tätt försvar.

Llorente: "Jag är glad över min dubbel. Matchen var komplicerad tills målen kom och det var skönt att få göra två mål".

Aduriz: "Att få debutera i detta stora lag är ett ögonblick jag aldrig kommer att glömma, men viktigast av allt er de tre poängen som ville ha och vi är mycket glada".

Nu ser vi fram emot Skottlandmatchen på tisdag. Spanien ligger etta i gruppen efter två omgångar med full pott, Skottland och Litauen ligger på fyra poäng.

A por Ellos!

Jens Kassnert@JensKassnert2010-10-09 11:23:55
Author

Fler artiklar om Spanien