Lagbanner
Odjur

Odjur

Robert Johansson bloggar om spansk fotboll

Mina vänner sa alltid att "under kilten bor det ett odjur" men jag förstod nog aldrig vad de menade. Kanske den berömda skottska kampviljan.
Nu var det inte Braveheart vi såg igår och spanjorerna slumrade också till lite grann men ändå lite imponerande att komma i kapp till 2-2 måste jag säga.
Sen var det kanske inte lika häftigt att sen direkt tappa till 2-3 och förlora. Men va tusan, allt för spänningen.

För spansk del kommer Fernando Torres att saknas mindre och mindre. Själv var jag också lite besviken när Güiza fick lämna för jag tyckte han var en pålitlig inhoppare. Men nu är jag nöjda. Fernando Llorente har visat sig väldigt effektiv och fortsätter det i samma takt når han Raúl/Villas målrekord snabbare än just Villa. Sett till antalet landskamper alltså.
Llorente har det många spanjorer saknat genom åren och så även idag. Längd och styrka i luftrummet. Det kan visa sig vara värdefulla attribut i framtiden och göra Llorente till en super sub om inte annat. Hoppas bara inte på att se dig på bänken i Real, Barca eller Man C nu bara. Stanna i Baskien ett tag till hombre! Min kollega Kassnert har en bra poäng där i Fueran...

***
David Villa tangerade Raúl igen. Senast var mot Liechtenstein. Men en kontrollräkning alternativt en allt för snabbt tänkande medierapportering. gjorde att han åter hamnade ett bakom.
Nu spelar det mindre roll. Villa kommer snart att ensam innehava rekordet och David Villa kommer utöka det bra mycket mer.
Tills dess - Grattis Villa!

Robert Johanssonrobert.johansson@svenskafans.comLarsRobertJ2010-10-13 19:38:54
Author

Fler artiklar om Spanien