Lagbanner
Sillykollen: Real Madrid

Sillykollen: Real Madrid

Silly Season är i full gång. Det stora internationella övergångsfönstret stänger 31 januari. I en artikelserie i flera delar har vi tagit tempen på La Liga-redaktionerna och kollat statusen i lagen. Vad har man värvat, vad har man tappat och finns det några rykten som snart kan bli verklighet?

Alexander Ellhar – Real Madrid-redaktionen

Hur tycker du att de förvärv som klubben gjort hittills passar in?
Real Madrid brukar inte vara särskilt aktiva under januarifönstren och man har inte plockat in något nyförvärv i år heller.

Vad saknas/vad tycker du behövs? Varför?
Jag hade gärna sett att man hade gjort något på marknaden. Med tanke på Dani Carvajals skadeproblem hade det inte skadat att stärka upp högerbacksplatsen. Sedan är det ju rätt sjukt att man fortfarande inte har en vettig anfallare som kan avlasta Karim Benzema. De två positionerna hade jag gärna sett att man gjorde någonting på. 

Vilken spelare får absolut inte lämna? Varför?
Häromdagen kom det helt plötsligt rykten från England om att Arsenal vill låna Eduardo Camavinga under resten av säsongen. Men det sköts ner ganska snabbt då Ancelotti uttalade sig om att han är ”untouchable”. Det kom också snabbt rapporter om att Real Madrid vill behålla nuvarande trupp under resten av säsongen.



Tror du att vi kommer se några skrällförvärv under fönstrets sista vecka? 
Det ska i så fall vara om det skedde en allvarlig skada på en nyckelspelare, vilket vi såklart inte hoppas. 

Finns det några rykten som du gärna ser blir verklighet? Vilka/Varför?
Det stora från Madrid är annars att Jude Bellingham kan vara nära en övergång men det är ju i så fall till sommaren, då det kan hända en del intressanta saker. Vi får med all säkerhet ett lugnt januari i år igen

SvenskaFans.com2023-01-31 09:00:00

Fler artiklar om Spanien