Lagbanner
Sillykollen: Real Sociedad

Sillykollen: Real Sociedad

Silly Season är i full gång. Det stora internationella övergångsfönstret stänger 31 januari. I en artikelserie i flera delar har vi tagit tempen på La Liga-redaktionerna och kollat statusen i lagen. Vad har man värvat, vad har man tappat och finns det några rykten som snart kan bli verklighet?

Mikael Billman – Real Sociedad-redaktionen

Hur tycker du att de förvärv som klubben gjort hittills passar in?
Vi har inte tagit in någon ny under januari och tror inte heller vi kommer göra det. Det tillkommer dock många ”nyförvärv” här just nu som varit skadade en längre tid. Framför allt är Oyarzabal, Barrenetxea och Carlos Fernandez tillbaka. Detta gör att vi troligen kan spetsa anfallsspelet än mer.
 
Vad saknas/vad tycker du behövs? Varför?
Som formen är just nu kan jag inte säga att vi saknar något. Tycker vi har en bra startelva med goda ersättare plus att vi i match efter match plockar med fina spelare från Sanse-laget.  
 
Vilken spelare får absolut inte lämna? Varför?
Robin Le Normand. En underskattat mittback som håller ihop vårt försvar i match efter match. Viktig i duellspelet och placerar sig ofta väldigt högt i nickstatistiken i La Liga. 


 
Tror du att vi kommer se några skrällförvärv under fönstrets sista vecka? 
Athletic Bilbao letar väl snart efter någon i vårt Sanse-lag nu när de börjar halka efter oss i tabellen. Där har man ju sett att de försökt fynda genom åren. Nej, skämt och sido. Jag tror inte vi kommer se något större nyförvärv här i slutet av fönstret.
 
Finns det några rykten som du gärna ser blir verklighet? Vilka/Varför?
---

SvenskaFans.com2023-01-30 20:00:00

Fler artiklar om Spanien