Tottenham kapar Bergvall

Tottenham kapar Bergvall

Efter besöket i Barcelona väljer den svenska mittfältaren Lucas Bergvall Tottenham före Barcelona enligt den engelska journalisten David Ornstein.

Under de senaste dagarna har det raporterats om att Djurgårdens mittfältstalang Lucas Bergvall var på väg att skriva på för Barcelona. Under kvällen kommer rapporten att Bergvall nobbar den spanska storklubben för spel i Londonklubben. 

För två dagar sedan var Bergvall på plats i Barcelona med familj och agenter för att träffa Barcelonas sportchef Deco över en middag. Men en paella med den föredetta storspelaren skulle inte räcka som övertygelse och nu bär det av mot norra London och fish & chips istället. Enligt fotbolldirekt ska den svenska stjärnan Dejan Kulusevski pratat med Bergvall och övertygat honom om spel i Spurs, vilket nu verkar hända.

Barcelona ska ha erbjudit runt 100 miljoner inklusive bonusar för svensken, något som Djurgården ska ha accepterat. The Atletic skriver att Bergvall varit på plats i London under måndagen och besökt träningsanläggning samt haft ett möte med ägaren Daniel Levy och tränaren Ange Postecoglou. En övergång som skulle betytt en ny lekkamrat för Pedri, Gavi och De Jong blir det alltså inte.

Tottenham vände och vann mot Brentford
 

Adrian Malakadrian.malak@live.com2024-02-01 23:43:00
Author

Fler artiklar om Barcelona