Lagbanner
"Allt känns skit"

"Allt känns skit"

Jag kände att det var dags för en liten text efter gårdagens minst sagt konstiga beslut att gå skilda vägar med vår omtyckta huvudtränare Timo Schultz.

Ja var ska man börja en mörk kväll i December? Jag är minst sagt riktigt ledsen & besviken över hur klubben har utvecklas under den senaste tiden.

För er som inte hänger med i kretsarna kring St.Pauli & zwite liga i Tyskland så har vi haft en riktigt tung höst & ligger just nu på 15:e plats i ligan, alltså 3:de sist & med en halv fot nere i 3.liga ni är nog många som sitter & skrattar åt oss nu speciellt stora delar av Hamburg. Trots många fina insatser under hösten med en derbyseger över hsv & fina insatser i cupen mot bra motstånd från Bundesliga så får våran omtyckta & även kallad en liten gud Timo Schultz lämna sitt jobb som för bara några månader sedan var några poäng från kval uppåt till finrummet Bundesliga & hade vi inte haft otur med skador & annat tror jag faktiskt vi hade gjort det omöjliga att ta oss upp. 


Men det svänger snabbt i fotbollsvärlden & vi gjorde ett mycket blekt fönster under sommaren när Anders Bornemann inte lyckades ersätta dom tongivande spelarna så trodde man ändå på Timos bygge. Det som har hänt nu är de nog många med mig som inte hade hoppats skulle ske. Vi alla satt nog & väntade på Anders Bornemanns avgång med det materialet han värvade ihopa till vår skickliga ledarstab så kan dom göra mycket men dom kan inte trolla fram kvalite. Så nu sitter nog fler med mig & hoppas att Bornemann lämnar våran klubb snabbast möjligt för ska Timo inte få vara kvar ska absolut inte Bornemann heller vara det. Nästan man att ifrågasätta är våran president Oke Göttlich som kommer få det riktigt hett om öronen på nästa årsmöte.


För ljust nu är det absolut INGET som talar för att våran vackra klubb kommer hänga kvar under våren. Det behövs isåfall minst 3-4 nya spelare & en ny tränare samt en assisterande tränare eftersom den skickliga Loic Fave också fick lämna skeppet igår. Som ni märker är jag inte så positiv kring klubben jag hoppas nästan VM i Qatar fortsätter ett tag till så jag slipper leva mellan hopp & förtvivlan under våren. 


Nåja? Vilka ryktas få att ta över St.Pauli kan man få önska att Timo får tillbaka jobbet igen? Tilltänkta ersättare verkar vara Florian Kohfeldt tidigare Werder Bremen eller Markus Anfang som har tränat klubbar som FC Köln & Darmstadt. 


Jag får återkomma när besvikelsen har lagt sig, God Jävla Jul alla St.Pauli älskare! 


TIMO SCHULTZ YOU NEVER WALK ALONE ! 

Tillist, Hamburg Its Braun Weiss! 

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2022-12-07 19:39:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli