Lagbanner

Burgstaller till Sankt Pauli

FC St. Pauli kommer med en riktig transferbomb under onsdagsmorgonen, redan under gårdagen fick jag veta från mina källor att Guido Burgstaller är klar för Sankt Pauli. Och min stora fråga är vad som händer i Schalke 04? Man blir alltså av med en av deras största publikfavoriter? Som Filip Wollin varit inne på tidigare så tror jag att just Schalke är påväg mot mörka tider. Men de kan vi strunta i för detta är en riktig klassvärvning från vårat håll & efter den fantastiska inledningen från vår sida plus detta tillskottet så ser jag mycket ljust på framtiden.


Kiezkickers har undertecknat Guido Burgstaller från Bundesligaklubben Schalke 04 den 31-åriga anfallaren får ett kontrakt fram till 2023. Den tidigare österrikiska landslagsspelaren är den tredje nya anfallaren efter Daniel-Kofi Kyereh och Simon Makienok.


Det är helt osannolikt att St. Pauli kommer att betala en överföringsavgift till Schalke, eftersom Burgstaller nuvarande kontrakt kommer att sägas upp till 2022. Under de senaste dagarna hördes det om och om igen att den ekonomiskt kämpande "kungliga bluesen" i första hand var angelägen om att få den tidigare publikens favorit löst från kontraktet. Vår sportchef Bornemann känner Burgstaller från Nürnberg vilket har varit en fördel i dessa förhandlingar. Burgstaller, som var mållös under den senaste Bundesliga-säsongen men har gjort stora avtryck i Schalke med hela 32 mål och 13 assist i 119 framträdanden.

Burgstaller ansluter  - måste Taschchy åka nu?

Herzlich Willkommen
Forza St. Pauli
 

Tillsist, Hamburg Ist Braun Weiss!

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2020-09-30 10:41:34
Author

Fler artiklar om St. Pauli