Lagbanner
"Det börjar närma sig premiär"

"Det börjar närma sig premiär"

Det är snart mindre än en vecka kvar till årets premiär hemma mot Holstein Kiel där det kommer till att vara dryga 9000 tusen åskådare igen på Millerntor. 

Värt att notera redan nu är att det varit stökigt runt om i Hamburg under dom senaste veckorna förklaringen är att derbyt mot hsv spelas redan i omgång 3 & det är fegt att se att hsv anhängarna redan nu gjort en hel del övertramp vilket kommer att trapp upp redan den infekterade rivaliteten efter diverse övertramp under dom senaste åren mellan supportrarna. 

Om vi ser till ligan iår så är jag beredd på att under detta året leva med en stor ångest. Då ligan ser bättre ut än vad den gjort på över 10 år. Vi har lag i 2 Bundesliga i form av Werder Bremen FC Schalke 04 Hamburg SV Düsseldorf Hansa Rostock Dynamo Dresden ja ni hör själva, frågan är vilken av tränarna som kommer till att få avgå först? Något av alla dessa lagen iår kommer till att stå för en stor flopp. 

Om bara några timmar träningsspelar vi hemma på Millerntor mot Herta BSC & de ska bli kul & se hur vi kommer stå upp mot ett pånyttfött herta som gjort en del intressant värvningar under sommaren. Men i detta inlägget tänkte jag informera er om en hel del annat vilket kanske är ointressant för en del andra men ack så viktigt för våran underbara klubb.

Igår skrev St. Pauli på tidernas största sponsoravtal med ölen ASTRA för just Astra kommer att vara en av huvudparterna för St. Pauli fram till 2031. I dryga 40 år har dom sponsrat våran klubb & fortsätter alltså med det ett bra tag till. 

St. Pauli fattade också ett viktigt personal beslut för framtiden och förlängde kontraktet med sportchefen Andreas Bornemann i förtid. Just denna Bornemann som jag kritiserade så hårt i början på förra säsongen men räddat upp allt väldigt snyggt & har gjort intressanta fynd inför ligastarten & enligt källor kommer vi få se kanske både 2-3 lån till från någon av Bundesliga klubbarna när vi kommit några omgångar in på säsongen. Presidenten Götlich är såklart nöjd & menar att det är en viktig signal om att vi vill fortsätta den väg som tagits och ambitiös med Andreas Bornemann. Han har drivit en utveckling under de senaste två åren som har en positiv inverkan inom många områden inom vårt yrkesområde under de mest utmanande tiderna under coronan.

Kiezkickers lägger till ännu ett nyförvärv St. Pauli signerar den australiensiska landslagsspelaren Jackson Irvine. Den 28-årige mittfältaren skrevs senast från dom skotska första ligalaget Hibernian Football Club.

Tillsist är första huvudrundan av DFB-Pokal lottad. Kiezkickers gästar i första omgången FC Magdeburg. Matchen med tredje ligalaget kommer att hållas i början av Augusti exakt datum är inte satt i skrivande stund. 

St. Pauli sörjer även sin långtids arbetare Claus ′′ Bubu ′′ Bubke. Bubu har varit en del av St. Pauli sedan 1986. Bubu formade klubben på sitt eget sätt. Dessvärre dog Bubu till följd av en långvarig cancer. R.I.P bubu! 

Allez Zusammen!

Forza Sankt Pauli!

Tillsist, Hamburg Its Braun Weiss! 

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2021-07-17 13:41:46
Author

Fler artiklar om St. Pauli