Lagbanner
Heggem aktuell för St. Pauli
25-årige mittbacken Torbjørn Heggem (mitten) ryktas vara aktuell för St. Pauli.

Heggem aktuell för St. Pauli

Med endast sju matcher kvar av säsongen börjar transferryktena cirkulera, och den norska mittbacken Torbjørn Heggem står i centrum. Fotbolldirekt rapporterar om intresse från St. Pauli och Darmstadt, vilket kan innebära en övergång värd 3-4 miljoner kronor från allsvenska Brommapojkarna.

Nu är vi inne i slutspurten av säsongen med enbart sju matcher kvar av säsongen. Redan nu börjar det ryktas om potentiella övergångar inför nästa säsong och nu handlar det om Torbjørn Heggem.

Det är Fotbolldirekt som rapporterar om att St. Pauli är en av två klubbar som visar intresse för den norske mittbacken. Till vardags är han hemmahörande i allsvenska Brommapojkarna, där 25-åringen skrev på inför säsongen 2023 från norska Sandnes Ulf. Han ska ha imponerat så pass mycket att det redan i höstas rapporterades om intresse från tyska Paderborn. Då blev det ingen övergång och denna gången är det St. Pauli, som tillsammans med Bundesliga-jumbon Darmstadt, visar intresse. Summan det rör sig om är cirka 3-4 miljoner kronor och det är samtidigt en möjlig sista chans för BP att sälja spelaren innan han lämnar gratis vid kontraktslutet i slutet av 2024.

Allsvenskan har precis spelat färdigt sin första omgång och Heggem spelade hela matchen för BP när de slog Gais med 4-0. Ifjol spelade Torbjørn Heggem 28 matcher i Allsvenskan samt båda matcherna i det allsvenska kvalet och missade därmed bara två ligamatcher förra året.

Joakim Erikssonjoakimeriksson299@gmail.com2024-04-04 17:33:37
Author

Fler artiklar om St. Pauli