Lagbanner
Medic aktuell för återkomst?
Får vi återse Jakov Medic i St. Paulis tröja nästa säsong?

Medic aktuell för återkomst?

Efter endast en säsong i Ajax kan Medic vara på väg bort. En återkomst till St. Pauli kan vara aktuell, men övergångssumman lär vara ett problem.

Livet i Ajax har varit allt annat än lätt för kroaten Jakov Medic. Sedan mittbacken lämnade St. Pauli förra sommaren har Ajax haft det tungt hela säsongen och Medic har fått knapert med speltid. Efter att ha startat de två första ligamatcherna blev han förpassad till bänken och har totalt spelat sex ligamatcher, varav det senaste var ett sex minuter långt inhopp mot Utrecht den 3 mars. Totalt har det blivit nio matcher i alla turneringar.

Nu rapporterar Hamburger Abendblatt att Jakov Medic är missnöjd med sin situation i den nederländska klubben. Tidningen skriver att helst vill Medic tillbaka till Tyskland och framför allt Bundesliga. En återkomst skulle vara aktuell för ett uppflyttningsjagande St. Pauli. Dock rapporterar tidningen att det förmodligen skulle röra sig om en övergångssumma kring 2.5 miljoner euro (cirka 28.6 miljoner kronor), vilket kan avskräcka St. Pauli. Därmed kan andra Bundesliga-klubbar vara aktuella istället.

Jakov Medic skrev på för Ajax i augusti 2023 för en övergångssumma på 3 miljoner euro. I St. Pauli blev det totalt 65 matcher på två säsonger. Tidigare har kroaten representerat bland annat Wehen Wiesbaden och Nürnberg.

Joakim Erikssonjoakimeriksson299@gmail.com2024-04-09 19:45:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli