Lagbanner
Nu är det bara tuta & köra som gäller

Nu är det bara tuta & köra som gäller

Ikväll är det äntligen dags för dom brun/vita pjäserna att kliva in i seriespel. Efter en usel cupinsats borta i Elversberg förra helgen så kan allt bara bli bättrre. Det var absolut inte ett resultat jag trodde skulle vara möjligt innan avspark men så är det när man underskattar motståndet. Men å andra sidan brukar vi alltid åka ur i omgång 1 eller 2 när det gäller cupspel..

Under veckans gång har det varit relativt tyst från Pauli lägret då jag tror det är många inklusive jag som tror på att Pauli kommer tillhöra den övre halvan av tabellen iår. Men efter den försvarsinsatsen senast och en mycket ifrågasatt Robin Himmelmann så är det upp till bevis just ikväll. Vi ställs mot Bochum som bara för något år sedan hade enorma problem rent ekonomiskt och parkerade i botten av zwite. Men där har skett en stor scenförändring och jag tror att just Bochum kan bli farliga iår. 

De är ett litet skadedrabbat Pauli läger inför ligapremiären verken Simon Makienok eller Boris Tasnchy kommer till spel, de är även osäkert om Daniel Buballa kommer till spel inför kvällens ligapremiär. Nu hoppas jag Timo Schultz ställer en bra 11 på plan från början ikväll. Starten av 2 Bundesliga är alltid enormt viktig då vi som känner till Pauli vet att vi är som oftast ruskigt starka på höstkanten men våra vårsäsonger brukar aldrig osa marknaden. Nu kör vi, Südkurve är med er! 


Tillsist, Hamburg Ist Braun Weiss!
 

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2020-09-21 17:21:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli