Elias Saad har fått göra sin landslagsdebut.

En landslagsdebutant, en målskytt och flera uttåg ur EM-kvalet. Se fullständigt facit för våra landslagsuttagna spelare under mars månad här!

Snart är det två veckor långa landslagsuppehållet över och ligan drar igång igen. Här kommer en sammanfattning över hur gick det för våra landslagsuttagna spelare.

Australien

Australien är i full gång med kvalspelet till VM 2026. I första matchen blev det 2-0 hemma mot Libanon där Jackson Irvine och Connor Metcalfe spelad hela matchen. De mötte LIbanon bara fem dagar senare och vann med 5-0. Connor Metcalfe blev utbytt i 67 minuten medans Jackson Irvine spelade hela matchen. Efter fyra matcher toppar Australien gruppen, som förutom Libanon även består av Palestina och Bangladesh.

Bosnien och Hercegovina

Bosnien och Hercegovina spelade semifinal i EM-kvalet mot Ukraina, där vinnaren skulle få chansen att ta en av de återstående tre platserna till sommarens EM i Tyskland. Bosnien och Hercegovina tog ledningen efter ett självmål av Ukraina, men sent i matchen vände Ukraina och vann med 2-1. Därmed blir det inget mästerskap för Bosnien och Hercegovina och Nikola Vasilj, som satt på bänken hela matchen. Ukraina vann sedermera finalen mot Island.

Estland

Även Estland spelade semifinal i EM-kvalet och ställdes mot Polen. Där blev det en storförlust med 5-1. Karol Mets spelade hela matchen och gjorde dessvärre även ett självmål. Fem dagar senare spelade Estland träningsmatch mot Finland, men där var inte Karol Mets med i truppen.

Luxemburg

Luxemburg gick även de in i semifinal i EM-kvalet. De ställdes mot Georgien, en match som Danel Sinani missade på grund av avstängning efter att ha blivit utvisad mot Lichtenstein. Matchen förlorades med 2-0. I träningsmatchen fem dagar senare mot Kazakstan fick Danel starta och spelade 77 minuter. Matchen vanns med 2-1 och Danel Sinani var starkt inblandad i båda målen genom först en assist och sen själv sätta dit ledningsmålet. Det totalt tolfte landslagsmålet för Danel Sinani.

Tunisien

I september var Elias Saad uttagen till Tunisiens landslag för första gången, men satt på bänken hela matchen mot Egypten. Nu blev Elias återigen uttagen till landslaget i en ny turnering anordnat av FIFA som heter FIFA Series. Tunisien ingick i samma serie som Kroatien, Egypten och Nya Zeeland. Första matchen förlorade Tunisien på straffar mot Kroatien och Elias satt på bänken hela matchen. I matchen om tredjeplatsen ställdes man mot Egypten och där fick Elias hoppa in i halvtid. Matchen vanns 4-2 på straffar. Därmed har Elias fått göra sin efterlängtade debut.

Tyskland U20

Tysklands U20 spelade två träningsmatcher i Spanien mot Frankrikes U20. Första matchen blev en seger med 3-1 och Alojscha Kemlein fick hoppa in redan i minut 32. I returen spelade Aljoscha hela matchen, som slutade 4-4.

Tyskland U18

Eric da Silva Moreira fick i senaste ligamatchen göra a-lagsdebut blott 17 år gammal och är kontinuerligt med i de tyska ungdomslandslagen. Även Tysklands U18 spelade träningsmatcher i Spanien, tre till antalet. Mot Nederländerna blev det 1-0 och Eric blev utbytt i 68 minuten. Två dagar senare mot England (0-0) blev det 83 minuters spel och ytterligare tre dagar senare blev det förlust 1-4 mot Tjeckien, där Eric blev inbytt i minut 70.