Lagbanner
Tack för allt Marvin Knoll!

Tack för allt Marvin Knoll!

Efter 5 år av ren kärlek lämnar ännu en kultbärare St. Pauli.

Som jag skrev efter julhelgerna så under dom senaste åren har vi vant oss vid att våra kulturbärare lämnar oss. Detta är såklart den bistra sanningen när dom sportsliga resultaten går så bra som dom gör så får vissa dessvärre kliva åt sidan & nu var det Marvin Knolls tur men det var ju absolut inte oväntat heller. 

Den goda Marvin Knoll kom till oss inför säsongen 2018 & blev snabbt en mycket omtyckt man runt alla slum kvarten för alla St. Pauli anhängare. Efter att han blivit fotbollsfustrad i Herts BSC landade han på lån hos Dynamo Dresden en säsong sen han han även med några år i SV Sandhausen & Jahn Regensburg innan han landade hos oss i Hamburg. Trots att han ja, jag skriver bara spelade här under 5 år så tror jag att alla vi supportrar räknar in honom bland dom stora gossarna bredvid Fabian Boll med flera. 

Han presenterade sig med bravur genom att dra in ett frisparks mål rätt upp i krysset under ligastarten 2018 borta mot självaste Magdeburg därefter växte han bara i alla ögon & för att bli älskad hos oss lite extra så hyllade han ju såklart alltid supportrarna & stödet. Han har även haft äran att bära kaptensbindlen & visat att han är en sann ledare för en klubb som St.Pauli. Men sedan Timo Schultz kom in med sin nya tränarstab har Knolls speltid varit begränsad under de senaste 1.5 året har han knappt varit en del av truppen. Vilket såklart är jobbigt att se men Knoll har kämpat på i det tysta & bara gillat läget tills nu när det inte gick mer. Killen är 31 år & har kanske bara 3-4 år till på denna nivåan att spela så det är bara att gratulera MSV Duisburg till en klassvärvning i 3 Liga. 

Självklart kommer jag inte glömma att nämna att även Marvin knoll har tatuerat in St. Pauli döskallen på låret & det säger inte lite om hans kärlek till St. Pauli, Alles Gute Marvin Knoll für immer! 

Marvin Knoll egna ord om farvälet - Det var en ära för mig att bära St. Pauli-tröjan. Jag kommer aldrig att glömma min tid i Hamburg och fansen och klubben kommer alltid att ha en plats i mitt hjärta. Jag är väldigt tacksam över att ha varit en av oss alla. Hela laget har varit fantastiskt den här säsongen och jag hoppas att kampanjen slutar lika framgångsrikt som den började.

Allez Zusammen!

Forza Sankt Pauli!

Tillsist, Hamburg Its Braun Weiss!

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2022-01-08 12:35:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli