Lagbanner
" Tack för över 8 år Himmelman "

" Tack för över 8 år Himmelman "

Robin Himmelmann & Boris Tashchy bryter kontrakten med FC St. Pauli

Turbulensen på spelarsidan fortsätter hos oss. Efter en svag inledning på årets säsong där vi supportrar ropat på avgångar i både ledarstaben och klubbledningen men får inget gehör. Nu blev det istället våran kulturbärare Robin Himmelmann som fick kliva åt sidan och bära ansvaraet för våran dåliga inledning enligt många. Ett beslut som får mig nästan att börja gråta. Jag vill bara tacka dig för 8,5 år med oss i FC St. Pauli. Du levde för i klubben i ditt hjärta det är synd hur klubben kan behandla dig såhära efter så många räddningar och annat underbart du gjort för oss som stått bakom dig på Südtribüne. Jag önskar att du kommer hitta en ny klubb så snart som möjligt som vet hur man uppskattar dina prestationer.

Helt ärligt vem av er som är ansvarig för detta beslut bör avsättas, det är bara så dålig stil! Är det såhära vi behandlar en spelare som räddat klubbens röv i flera år? Någon som alltid har uppfört sig lojalt, ärligt och professionellt? Jag vet inte vilken typ av berättelser du serverar där uppe i klubbhuset Bornemann, men att riva någons kontrakt på så kort tid är en del av ditt fortsatta negativa arbete. Jag tror att du Bornemann ska vara väldigt glad att vi just nu spelar framför tomma läktare! 

Nästan man som väljer att bryta kontraktet är Boris Tashchy, men detta är inte lika oväntat, Boris har haft tufft med speltid och det är ännu en värvning av Bornemann som inte lyckats hos oss. Men jag tackar dig för allt du gjort för vår klubb och hoppas att du snart hittar en ny klubb. 

På lördag är det dags att resa 132 km mot Hannover för ny match på HDI Arena och efter helgens fina insats hoppas jag att vi får återkomma med ett bra referat efter helgen match. 

DANKE FÜR ALLES ROBIN!

Forza Sankt Pauli!

Tillsist, Hamburg Its Braun Weiss!

Anton Rosengrenantnrosengren93@hotmail.com2021-01-14 19:24:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli