Lagbanner
Zoller missar resterande två matcher
Skadedrabbade Simon Zoller genomför rehabilitering i Köln.

Zoller missar resterande två matcher

Simon Zoller har haft stora skadeproblem i år och nu meddelar klubben att han missar resten av säsongen samt att rehabiliteringen fortsätter i hemstaden Köln.

Nyförvärvet Simon Zoller skrev på för St. Pauli inför säsongen. En prestigevärvning av klubben, som eventuellt skulle kunna vara målskytten man har letat efter sedan Guido Burgstaller lämnade sommaren 2022. Tiden i St. Pauli har dock varit allt annat än problemfritt för den 32-årige tysken. På grund av återkommande skadeproblem har Zoller enbart spelat fem matcher i alla turneringar, varav en från start. 

Nu meddelar klubben på sin hemsida att säsongen definitivt är över för Zoller på grund av återkommande problem med ryggen. Vidare meddelar man att han kommer att fortsätta sin rehabilitering i hemstaden Köln.

- Simon har bromsats ner gång på gång den här säsongen av olika besvär, som alla har att göra med hans ryggproblem. För att få det här problemet under kontroll på lång sikt har vi beslutat att ta detta steg. Vi hoppas att han sedan kan komma tillbaka helt inför den nya säsongen, säger sportchef Andreas Bornemann.
 

Joakim Erikssonjoakimeriksson299@gmail.com2024-05-07 17:04:00
Author

Fler artiklar om St. Pauli