Tranmere - Swindon
1 - 2

Knapp seger borta mot Vetlanda
Hammarström fortsätter leverera, två kassar i kvällens match.

En mindre bra första halvlek och en bättre andra räckte till seger nere i småland mot alltid svårspelade Vetlanda med 4-5.

Vetlanda fick en kanonstart på matchen när de redan efter fem minuter tog ledningen med 1-0 genom Suzdalen framspelad av Vetlandas stora härförare Jesper Jonsson som trots sin ringa ålder är kapten i Vetlanda. Mycket stor potential i denna kille som dessutom gjorda två på för Vetlanda på egen hand i första halvlek. En halvlek som Vetlanda vann rättvist med 3-2 enligt webbradion från Vetlanda.

Edsbyn gasade dock på rejält i andra och kunde på knappa nitton minuter vända till ledning 3-5 efter mål av Liw, Edling och Hammarström. Både Edling och Hammarström gjorde varsitt mål även i första halvlek och fortsätter producera framåt vilket är oerhört viktigt att forwards gör.

Två målsledningen kändes ganska trygg i och med att Edsbyn kontrollerade matchen och hade bud på fler mål framåt men Vetlanda fick chansen när de sent reducerade till 4-5 och hade bud på även 5-5 men Edsbyn höll emot och bärgade därmed sin stjätte raka seger och befäster andra platsen, två poäng efter ledande Hammarby,

Bortasegrar givetvis oerhört viktiga för vi vet att Edsbyn inte är lika starka på bortaplan som de är hemma och nästa match är just hemma, på fredag kommer Sirius på besök och mycket talar väl för att Edsbyn ska kunna ta sin sjunde raka seger i den matchen. Men det ska förstås spelas om det först!