#219. Sportchefsleken

#219. Sportchefsleken

ChelseaPodden by CSS är tillbaka med ett nytt långt och härligt avsnitt. Chelsea står inför ett Gallagher-dilemma som får många att reagera och tycka till.

I detta avsnitt behandlar vi den planenliga(?) vinsten mot Sheffield United på hemmaplan. Äntligen har vi vunnit två matcher i rad på Stamford Bridge i ligan, en bedrift som lagets senast lyckades med, galet nog, oktober 2022!

Därefter leker vi sportchefer där varje deltagare fick i uppgift att välja ut vilka 4 spelare man vill att Chelsea ska bygga sitt lag kring i åren framöver. Valen leder till diskussioner, hyllningar och en del frågetecken. Vilken fyra hade du valt?

Till sist blickar vi framåt mot ligacupmötet mot Newcastle, där vi har chans att ta revansch mot skatorna på Stamford Bridge. 

Vi kollar även mot Kalle Anka mötet på julafton mot Wolves. Kan Chelsea ge oss en fin julklapp?

Vi finns på Apple Podcasts:
--Klicka här för att lyssna (LÄNK)

Vi finns på Spotify:
--Klicka här för att lyssna (LÄNK)

Eller här på SvenskaFans:
» Klicka här för att lyssna

Om du gillar podden så uppskattar vi om ni skulle villa ge oss ett positivt omdöme där man kan ge omdömen, exempelvis på Apple Podcast och Spotify. Joina också gärna vår grupp på Facebook, just ChelseaPodden by CSS, och vår Discord för att delta i bra diskussioner.

Patrick Petcu@KirtapPetcu2023-12-19 10:48:00
Author

Fler artiklar om Chelsea